Liviu Dragnea, prima apariție după despărțirea de Irina Tănase. Cum s-a afișat în Teleorman

Publicat pe

Prima apariție a lui Liviu Dragnea după despărțirea de Irina Tănase. În urmă cu doar câteva săptămâni, au apărut primele zvonuri legate de o posibilă despărțire dintre fostul lider PSD și iubita lui, Irina Tănase. Ulterior, a fost confirmată separarea chiar de politician. Iată cum s-a prezentat acum la un eveniment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-a cunoscut pe vremea când fostul lider PSD era încă căsătorit. În anul 2015, acesta a divorțat de Bombonica Dragnea, iar la scurt timp a început să se afișeze cu noua lui parteneră de viață. Însă, relația nu a durat prea mult, iar anul acesta au decis să meargă pe drumuri diferite.

Liviu Dragnea, prima apariție după despărțirea de Irina Tănase. Cum s-a afișat în TeleormanLiviu Dragnea, prima apariție după despărțirea de Irina Tănase. Cum s-a afișat în Teleorman

Politicianul a tot scris pe rețelele de socializare că nu vrea să dea prea multe detalii despre viața lui personală, ci că ar dori să se focuseze toată lumea pe partea profesională. De curând, a fost invitat la un eveniment, iar oamenii au fost surprinși să-l vadă așa, mai ales că doar ce a trecut printr-o despărțire.

Citește și: Prima reacție a lui Liviu Dragnea după ce s-ar fi despărțit de Irina Tănase:'Există schimbări în viața fiecăruia'

Citește și: Liviu Dragnea, noi declarații după ce s-ar fi despărțit de Irina Tănase:„Nu intru în acest joc. E sub demnitatea mea de bărbat’

Citește și :Cine este Artiom Topal de la SuperStar și cu ce se ocupă

Citește și: Nicoleta Nucă s-a luptat cu depresia:„Astea sunt primele semne. Începe totul de la…’

Prima apariție a lui Liviu Dragnea după despărțirea de Irina

Deși nu a fost o perioadă prea bună pe plan sentimental, Liviu Drangea pare să fi depășit momentul. Fostul lider PSD încearcă să se focuseze cât mai mult pe cariera sa în această perioadă, ca să uite de necazurile din plan personal.

De curând, a fost prezent la un eveniment în judeţul Teleorman, unde a făcut o baie de mulțime, așa cum obișnuia și în trecut și, pe tot parcursul evenimentului, a fost cu zâmbetul pe buze. Oamenii de la întâlnire nici nu ar fi spus că politicianul doar ce a trecut printr-o despărțire.

Liviu Dragnea nu a mers singur, ci alături de prietenul Codrin Ştefănescu şi de fostul ministru de Interne Carmen Dan. Este prima întâlnire publică la care bărbatul merge după separarea de Irina Tănase.

Irina Tănase, detalii despre despărțirea de Liviu Dragnea

Irina Tănase și Liviu Dragnea au demonstrat în nenumărate rânduri că iubirea lor este mai presus de orice zvon care apărea în presă legat de relația lor. După o relație de opt ani și după multe momente dificile petrecute împreună, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

În cadrul unui interviu, fosta parteneră a politicianului a vorbit deschis despre despărțire.

‘Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta.„, a spus Irina Tănase.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă