Marina Almășan, dezvăluiri tulburătoare despre ultimii ani ai lui Victor Socaciu: "Nu a avut parte chiar de grija pe care ar fi meritat-o"

Publicat pe

Marina Almășan a făcut recent noi dezvăluiri despre fostul ei soț, Victor Socaciu, pe care, spune ea, l-a iubit mult, chiar dacă viața i-a despărțit. Iată ce mărturisiri neașteptate face prezentatoarea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marina Almășan și Victor Socaciu au pus punct unei căsnicii de 16 ani în 2012 și s-au chinuit timp de cinci ani să divorțeze oficial. Atât prezentatoarea tv, cât și fiul ei, Victor, au decis să rupă orice legătură cu solistul de folk. Cu toate acestea, Marina Almășan nu a putut rămâne indiferentă cu privire la tragedia petrecută cu fostul ei soț și tatăl fiului ei.

Marina Almășan, dezvăluiri tulburătoare despre ultimii ani ai lui Victor Socaciu: "Nu a avut parte chiar de grija pe care ar fi meritat-o"Marina Almășan, dezvăluiri tulburătoare despre ultimii ani ai lui Victor Socaciu: "Nu a avut parte chiar de grija pe care ar fi meritat-o"

Marina Almășan, despre durerea fiului ei, Victoraș Socaciu

Astăzi, Victor Socaciu urmează să fie înmormântat în comuna Cornu, județul Prahova, iar Marina Almășan este alături de fiul ei, Victoraș, în încercarea de a-l ajuta să treacă mai ușor peste pierderea tatălui său.

Sunt într-un moment dificil al familiei noastre, am un copil care suferă foarte mult în aceste momente. O importantă felie din viaţa mea a fost răscolită în aceste zile, nici gând să mă apuc acum să fac războaie. Eu am durerile mele…

Sunt foarte multe de spus. Copilul meu a fost acuzat foarte mult, mai ales acum, în aceste zile, că nu şi-a văzut tatăl atâta timp şi că a apărut acum, din neant. Sunt lucruri pe care le-aş fi vrut lămurite, pentru că n-aş vrea ca oamenii care l-au preţuit pe Victor Socaciu să rămână cu o impresie indusă de nişte persoane răuvoitoare, le ştiu şi nu vreau acum să intru în războaie cu ele. Am tot timpul din lume, după ce îşi va începe fostul meu soţ somnul, în locul în care a ales să rămână pentru veşnicie.

Citește și: În ce relații sunt Marina Almășan și Victor Socaciu, la 8 ani de la divorț, după acuzații reciproce de infidelitate: „Mi-am jurat că…”

Citește și: Cine a anunțat-o, de fapt, pe Marina Almășan că Victor Socaciu a fost internat în stare gravă: „Am aflat de…”

Citește și: Oana Roman, adevărul despre starea de sănătate a Mioarei Roman: „Nu-și mai poate folosi deloc mâna”

Citește și: Pepe, în vacanță la munte cu iubita Yasmine și fiicele lui.Cine le-a fost alături

Deocamdată, încerc să-i fiu aproape fiului meu, care trece prin momente grele şi care se află acum la Cornu. A intrat în casa în care a copilărit, a stat la căpătâiul tatălui său, mi-a trimis chiar nişte fotografii impresionante de acolo. După care, a trebuit să se ducă la hotel„, a declarat Marina Almăşan în exclusivitate la România TV.

Marina Almășan, dezvăluiri tulburătoare despre ultimii ani ai lui Victor Socaciu

Marina Almășan și Victor Socaciu au pus punct unei căsnicii de 16 ani în 2012 și s-au chinuit timp de cinci ani să divorțeze oficial. Nu și-au mai vorbit, iar fiul lor, Victoraș, n-a vrut să mai audă de tatăl lui. Abia anul trecut și-au vorbit. Cu toate acestea, vedeta TV mărturisește că și-a iubit foarte mult fostul soț și nu a rămas indiferentă în fața necazurilor prin care a trecut. Mai mult, Marina Almășan lasă să se înțeleagă că actuala soție a artistului nu a avut îndeajuns de multă grijă de el…

Am stat foarte mult în cumpănă, dacă să particip sau nu la înmormântare, pentru că sufletul meu e împărţit în două, jumătate ar fi vrut să fie acolo, pentru că, repet, Victor a fost omul pe care l-am iubit foarte mult şi trag după mine această neînţelegere a finalului atât de tragic şi neaşteptat al căsniciei noastre. 

Cealaltă jumătate mi-a spus că nu este locul meu acolo, pentru că este familia lui actuală, care are dreptul să îşi plângă omul. Eu am observat la priveghi că soţia lui actaulă, în momentul în care am apărut acolo, a dispărut total, cât am stat eu lângă Victor, jumătate de oră. O înţeleg, e firesc, şi eu aş avea acest sentiment al vinovăţiei faţă de o familie pe care am spulberat-o cândva. 

Mie îmi pare rău de moartea atât de rapidă a lui Victor, pentru că sunt sigură că el ar mai fi putut trăi, 68 de ani nu este o vârstă să pleci din această lume, numai că, din păcate, nu a avut parte chiar de grija pe care ar fi meritat-o, şi nu e o acuzaţie, e părerea mea.

Eu i-am urmărit activitatea şi am fost şocată, că un om, care avea condiţia lui… el era un om suferind încă de acum zece ani, când s-a despărţit de mine. Era un om de care trebuia să se aibă grijă, ca de un ou de aur, cum se spune.

L-am văzut chinuit prin turnee, l-am văzut acum, în plină pandemie, chinuit la un festival. Sunt sigură că el şi-a dorit acest lucru şi că nu a fost forţat să o facă, dar cineva trebuia să-l oprească, el n-avea voie să se expună„, a declarat Marina Almășan pentru sursa citată.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter