Oana Roman, adevărul despre starea de sănătate a Mioarei Roman: "Nu-și mai poate folosi deloc mâna"

Publicat pe

Oana Roman petrece sărbătorile de iarnă fără mama sa, Mioara Roman. Fosta soție a lui Petre Roman a fost internată într-o clinică privată de ceva vreme,. Vedeta Tv a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, mărturisind că mama sa nu va fi alături de ea de Revelion.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mioara Roman a fost internată într-o clinică privată în urmă cu câteva luni. Mama Catincăi și a Oanei Roman se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care care cele au decis să o interneze pe aceasta într-o clinică privată pentru a fi bine îngrijită de personalul medical.

Oana Roman, adevărul despre starea de sănătate a Mioarei Roman: "Nu-și mai poate folosi deloc mâna"Oana Roman, adevărul despre starea de sănătate a Mioarei Roman: "Nu-și mai poate folosi deloc mâna"

Oana Roman s-a mutat la casă în urmă cu câțiva ani și a decis să o ia și pe mama sa la ea, pentru avea grijă de ea. Vedeta a mers la mai mulți medici cu Mioara Roman, iar în cele din urmă a decis împreună cu sora ei, Catinca, să o interneze pe mama sa.

Citește și: Cum se simte Mioara Roman, după ultimul consult. Oana Roman, despre starea ei de sănătate:”Mă lasă puterile”

Citește și: Cum a reacționat Oana Roman după ce Serghei Mizil a jignit-o la TV:„Pe mine…'

Citește și: Cu ce se ocupă soția lui Leonard Doroftei, în Canada:„Ea ține familia unită'

Citește și: Pepe, în vacanță la munte cu iubita Yasmine și fiicele lui.Cine le-a fost alături

Oana Roman, adevărul despre starea de sănătate a Mioarei Roman: „Nu-și mai poate folosi mâna”

Oana Roman a postat un clip video în care le arăta fanilor mâinile celei care i-a dat viață. Mioara Roman apare cu manichiura făcută și e bine îngrijită de personalul medical. Chiar și așa, veștile despre ea nu sunt chiar bune, Oana mărturisind că mama sa va rămâne internată și în următoarele zile. Mioara Roman are Parkinson, diabet și reumatism. Vedeta și-a strigat durerea pe rețelele de socializare și speră ca o minune să o vindece pe mama sa.

„Am primit foarte multe mesaje după story-ul pe care l-am făcut cu mama. Mulți mi-ați spus că v-a venit să plângeți sau că v-ați emoționat și că e foarte emoționant cumva. Mi-aș dori să pot face o minune. Din păcate, bătrânețea nu iartă pe nimeni. Eu sunt foarte împăcată cu faptul că știu că mama primește cele mai bune îngrijiri posibile având în vedere starea ei de sănătate. 

Ea are nevoie zilnic și în permanență de îngrijire. De monitorizare, de diverse proceduri și tratamente kinetoterapeutice, masaj, medicamente și altele”, a spus Oana Roman, potrivit Fanatik.ro.

Ce tratament primește Mioara Roman

Oana Roman a declarat că mama sa are multe probleme de sănătate, motiv pentru care a prefereat să o interneze într-o clinică privată pentru a fi monitorizată în permanență de medici. Vedeta a declarart că mama sa primește timp de 10 zile în fiecare lună un tratament cu perfuzii.

Trebuie să facă kinetoterapie și masaj în fiecare zi pentru că are o pareză la o mână pe care nu și-o mai poate folosi deloc.  Și pentru că nu-și mai poate folosi deloc mâna trebuie să fie ajutată. Practic în toate activitățile pe care le face. Acolo este o persoană care zilnic îi face aceste proceduri, gimnastică, masaj, kineto, perfuzii, medicamentație și tot ce îi trebuie”, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman are grijă de mama ei

Chiar dacă fosta soție a lui Petre Roman este internată într-o clinică privată, Oana Roman își duce mama la coafor, petrec diminețile împreună sau o duce acasă o jumătate de zi. Mioara Roman are 81 de ani, iar fiicele sale sunt alături de ea la fiecare pas.

În zilele în care se simte bine și nu are perfuzii o duc la coafor, bem o cafea sau vine acasă o jumătate de zi, dar altfel ea necesită niște îngrijiri pe care le poate primi doar de la persoane de specialitate', a spus Oana Roman pe InstaStory.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter