Primele imagini de la înmormântarea lui Victor Socaciu. Șase preoți au oficiat slujba

Publicat pe

Au apărut primele imagini de la înmormântarea lui Victor Socaciu. Regretatul artist este condus astăzi, 30 decembrie 2021, pe ultimul drum. Marele cântăreț își va dorimi somnul de veci la Cornu, lângă Câmpina, acolo unde și-a petrecut ultimii 10 ani din viață. Aceasta a fost ultima lui dorință, deși soția lui și-ar fi dorit să fie îngropat la Cimitirul Bellu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au început să apară primele imagini de la înmormântarea lui Victor Socaciu. Astăzi, în penultima zi a anului 2021, marele artist este condus pe ultimul drum. Ultima lui dorință a fost ca să fie îngropat la Cornu, lângă Câmpina. Acesta este locul în care și-a petrecut ultimul deceniu din viață, motiv pentru care a vrut să fie îngropat aici și nu la Cimitirul Bellu.

UPDATE ORA 14:00. Astăzi, în jurul orei 14:00, Victor Socaciu a fost înmormântat. Apropiații săi au venit să-și ia „rămas-bun' la Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva, din localitatea Cornu de Jos, județul Prahova. Victoraș, singurul fiu al cântărețului, și-a condus tatăl pe ultimul drum la doar 23 de ani. Îmbrăcat în negru, acesta a privit cu durere în suflet cum părintele lui e îngropat.

Primele imagini de la înmormântarea lui Victor Socaciu. Șase preoți au oficiat slujbaPrimele imagini de la înmormântarea lui Victor Socaciu. Șase preoți au oficiat slujba

Zi neagră pentru familia și admiratorii lui Victor Socaciu. Astăzi, pe data de 30 decembrie 2021, marele artist de muzică folk este înmormântat. Înmormântarea are loc la Cornu, după ce, din păcate, pe 27 decembrie, îndrăgitul cântăreț s-a stins din viață pe patul de spital, în urma unor probleme de sănătate. În total, șase preoți au oficiat slujba.

Citește și: Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu, depus la Palatul Parlamentului.Va fi înmormântat mâine, în Prahova

Citește și: Marina Almășan a povestit, după moartea lui Victor Socaciu, ce s-a întâmplat imediat după divorț:”Nu numai bunurile materiale îți pot fi furate, ci și oamenii dragi…”

Citește și: Dan Negru, anunț neașteptat:nu va mai face Revelionul următor cu măști! „Am fost doar un trecător prin acest format'

Citește și: Cristina Cioran și fetița ei au fost externate din spital:„A fost o mare spaimă!' Cum se simt acum

Primele imagini de la înmormântarea lui Victor Socaciu

Cu toate că a fost unul dintre cei mai mari artiști din România, la înmormântarea lui Victor Socaciu au venit doar câțiva apropiați. Cel mai probabil, aceștia sunt membri ai familiei lui. Îmbrăcați în negru din cap până în picioare, ei l-au condus pe ultimul drum pe cântăreț cu sufletele împietrite de durere. Marina Almășan nu a venit la înmormântare, ci a fost prezentă doar la priveghi.

În imaginile apărute deja de la înmormântarea lui Victor Socaciu se poate vedea cum doar câțiva dintre apropiații lui au venit să-și ia „rămas-bun'. Mașina funerară în care se află sicriul cu trupul neînsuflețit al solistului e decorată cu diverse coroane de flori, în semn de omagiu.

Șase preoți au oficiat slujba

Slujba de înmormântare a lui Victor Socaciu a început la scurt timp după ora 13:00. Potrivit libertatea.ro, la ceremonie au venit soția lui, Brândușa Simion, copiii și câțiva foști colegi de breaslă.

„Slujba de înmormântare va avea loc, joi, 30 decembrie, ora 12, la Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva, din localitatea Cornu de Jos, Prahova.', a anunțat fiica lui Victor Socaciu, Ana Maria Socaciu, conform cancan.ro.

Soția și-ar fi dorit să fie înmormântat la Cimitirul Bellu

Soția lui Victor Socaciu, Brândușa Simion, și-ar fi dorit ca artistul să fie înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală. Cu toate astea, ea i-a respectat ultima dorință, aceea de a fi înmormântat la Cornu. Recent, ea a anunțat că ceremonia va începe la ora 12:00.

„Înmormântarea va fi joi la ora 12:00 la Cornu pentru că asta a fost ultima lui dorință, a fost locul unde ne-am petrecut cei mai frumoși ani împreună, acolo a vrut să fie înmormântat.

Eu mi-aș fi dorit și poate și copiii să fie înmormântat la Bellu, dar dacă asta a fost ultima lui dorință eu nu-mi permit să o încalc nici măcar cu gândul', a spus Brândușa Simion, soția sa.

Ce i-a spus Victor Socaciu fiului său la telefon, înainte să moară

În urmă cu trei săptămâni, Victor Socaciu a vorbit pentru ultima dată cu fiul lui la telefon. La acea vreme, artistul era internat în spital. Potrivit spuselor lui Victoraș Socaciu, cântărețul i-a spus că nu are nimic grav și că aștepta să fie externat, pentru a ajunge la un concert.

„Ultima oară când am vorbit cu tata a fost acum trei săptămâni, l-am sunat într-o seară și a zis că e în spital și că are o procedură la plâmâni și că nu e nimic grav.

Mi-a zis că o să se ducă la concert, că avea un concert pe 3 decembrie', a spus, recent, fiul lui Victor Socaciu la Antena Stars.

Sursă foto: Captură ecran, Facebook, Libertatea

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter