Dan Negru, anunț neașteptat: nu va mai face Revelionul următor cu măști! „Am fost doar un trecător prin acest format”

Publicat pe

Dan Negru nu va mai face Revelionul următor cu măști. Anunțul a fost făcut chiar de către prezentatorul TV. Cu scurt timp înainte ca petrecerea destinată nopții de 31 decembrie să fie difuzată la televizor, omul de televiziune le-a dat fanilor vestea surprinzătoare. Așadar, conform spuselor sale, în anul 2023 nu vor mai exista măști în cadrul show-ului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru nu va mai face Revelionul următor cu măști. Prezentatorul TV a făcut anunțul neașteptat pe rețelele de socializare. În urmă cu câteva ore, el a postat un mesaj lung pe contul lui de Facebook, prin care le spunea fanilor că, începând cu anul 2023, în cadrul emisiunii nu vor mai exista celebrele măști.

Dan Negru, anunț neașteptat: nu va mai face Revelionul următor cu măști! „Am fost doar un trecător prin acest format'Dan Negru, anunț neașteptat: nu va mai face Revelionul următor cu măști! „Am fost doar un trecător prin acest format'

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. De-a lungul carierei sale, a moderat numeroase televiziuni celebre. Unul dintre cele mai cunoscute show-uri prezentate de el, în fiecare an, este Revelionul. Anual, în acest format, cei de acasă, dar și invitații din platou, au avut misiunea de a încerca să ghicească vedetele ce se ascund sub faimoasele măști. Potrivit spuselor prezentatorului de la Antena 1, de anul viitor, măștile nu vor mai fi integrate în emisiune.

Citește și: Cum s-au desfășurat filmările pentru Revelionul lui Dan Negru, în contextul pandemiei.Au fost invitate și vedete vaccinate și nevaccinate

Citește și: Cum s-au fotografiat Dan Negru și Florin Piersic, în Dubai:„El a văzut toată lumea, mai puţin '

Citește și: Neti Sandu, predicții astrologice pentru 2022.Care sunt norocoșii zodiacului

Citește și: Ce legătură a avut Leonard Miron cu Securitatea, pe vremea lui Ceaușescu:„A fost recrutat pentru…'

Dan Negru nu va mai face Revelionul următor cu măști

Prezentatorul TV a povestit că a făcut zeci de Revelioane și fără măști. A amintit că ideea de vedete mascate ghicite de public a apărut în anii 70-80 și a fost o invenție a TVR. La acea vreme, programul se numea „Cu mască, Fără mască' și era prezentat de către regretata Simona Patraulea.

„E ultimul an în care prezint show-ul cu măști! Am făcut zeci de revelioane fără măști și în viitoarele mele revelioane nu vor mai fi măști. Ideea de vedete mascate ghicite de public e o invenție a TVR din anii 70-80.

„Cu mască, Fără mască' se numea programul și era prezentat de Simona Patraulea care a murit în 2018 la 87 de ani. Astăzi formatul cu vedete mascate, „Scena Misterelor' care, recunosc, a copiat „Cu mască, Fără mască' al TVR-ului, e vândut și în Ungaria.

Nu știu dacă statul român, reprezentat de TVR, are vreun câștig din tranzacție și nici nu știu dacă TVR, ca orice fabrică de stat, a știut să-și păstreze patrimoniul și să-și valorifice ideile. Nu prea cred…', a scris Dan Negru pe Facebook.

„Am fost doar un trecător prin acest format'

În continuare, Dan Negru s-a declarat doar „un trecător prin acest format'. El a ținut să precizeze încă o dată că anul acesta, în 2022, este pentru ultima dată când măștile vor fi incluse în Revelioanele prezentate de el.

„În prezentarea show-ului cu măști din Ungaria se spune că e „un concurs bazat pe franciza Masked Singer, care provine din versiunea romanescă'. „Masked Singer' e și el un format sud coreean, lansat în 2015 cu aceeași idee la bază, vedete mascate. E datoria mea morală să spun ca ideea măștilor e din România anilor 80 când se numea „Cu Mască, Fără Mască'. E mai bine să eșuezi în condiții onorabile decât să reușești prin fraudă!

Am revigorat ideea după 40 de ani, în 2012, și anul ăsta o prezint pentru ultima dată. Și dacă peste alți 40 de ani, prin 2060, când eu n-o să mai fiu pe aici și altcineva o să reia idee, va fi onorabil să-i reamintească numele celei care a avut-o încă din anii 70: Simona Patraulea.

Eu am fost doar un trecător prin acest format… Spun toate astea pentru că eu cred că elitele morale trebuie să fie mai valoroase decât cele intelectuale!, a mai transmis el.

Dan Negru, sfat pentru telespectatori

În încheierea mesajului, Dan Negru le-a transmis internauților și un sfat. Prezentatorul de la Antena 1 le-a spus oamenilor să-și petreacă timpul împreună cu familia și prietenii, în loc să stea cu ochii ațintiți în ecrane.

„E al 22-lea meu Revelion şi am un singur sfat pentru cei mulţi: nu vă uitaţi pe ecrane în noaptea de Revelion. Sunt atât de puţine Revelioanele pe care le trăim împreună cu familia şi cu prietenii încât nu merită să vă pierdeţi nopţile pe ecrane, fie pe televizor, fie pe online.

Aşa că meme-urile faimoase: «Fac Revelionul cu Negru», eu v-aş sugera să nu faceţi Revelionul cu Negru, a mai scris vedeta.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter