Ce legătură a avut Leonard Miron cu Securitatea, pe vremea lui Ceaușescu: „A fost recrutat pentru...”

Publicat pe

Ce legătură a avut Leonard Miron cu Securitatea pe vremea lui Ceaușescu. Leonard Miron este unul dintre prezentatorii cu renume din România. Acesta a moderat emisiunea Eurovision între 1998 și 2001, apoi în 2008, în 2010 și în 2012. Recent, s-a aflat că acesta a fost recrutat de Securitatea comunistă în perioada studenției. El a fost pus să ofere informații conducătorilor chiar cu o lună înainte de Revoluția din 1989.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Leonard Miron este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din toate timpurile. Acesta a fost recrutat de autorități chiar cu o lună înainte de Revoluția din 1989. Recent, s-a aflat care a fost legătura pe care a avut-o cu Securitatea Comunistă, dar și faptul că acesta nu a divulgat nicio informație.

Ce legătură a avut Leonard Miron cu Securitatea, pe vremea lui Ceaușescu: „A fost recrutat pentru...'Ce legătură a avut Leonard Miron cu Securitatea, pe vremea lui Ceaușescu: „A fost recrutat pentru...'

Acesta a fost student al Facultății de Medicină, dar nu a practicat niciodată meseria de medic. El a fost recrutat pentru a oferi informații cu privire la studenții străini de la aceeași facultate.

Citește și: Leonard Miron și iubitul lui, Miguel, și-au dorit să adopte un copil.De ce au renunțat

Citește și: Leonard Miron lucrează pentru Regina Elisabeta.Ce job are fosta vedetă TV

Citește și: Cornel Galeș, uitat de apropiați, la doi ani de la deces.Lume puțină la parastasul organizat de Viviana

Citește și: Angela Martini și Dragoș Săvulescu au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat.Primele imagini cu bebelușul

Ce legătura a avut Leonard Miron cu Securitatea pe vremea lui Ceaușescu

Leonard Miron a fost student al Facultății de Medicină, însă niciodată nu și-a dorit să profeseze în acest domeniu. Fostul prezentator de la TVR a fost recrutat de Securitate pe vremea lui Ceaușeșcu pentru a oferi informații cu privire la studenții străini de la el din facultate, chiar cu o lună înainte de Revoluția din 1989.

'În baza Notei de Constatare nr S/DI/I/1767 din data de 12.07.2010, întocmită de Direcția de Specialitate din cadrul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității, în care se regăsesc următoarele elemente: domnul Miron Leonard este titular al dosarului fond rețea nr R 82005 (cotă C.N.S.A.S.). Domnia sa a fost recrutat la data de 16.11.1989, pentru 'supravegherea informativ în rândul studenților străini'. A semnat un Angajament, prelând numele consiprativ 'Alexandru'. Direcția de Specialitate nu a identificat documente trimise Secuității de către domnul Miron Leonard', se arată într-o comunicare a CNSAS emisă cu câțiva ani în urmă, în urma unor verificări realizate de consiliu, potrivit Wowbiz.

Are o relație cu un bărbat de origine spaniolă

Anii au trecut, iar el a reușit să se lanseze în televiziune. Leonard Miron a fost una dintre primele personalități care a avut curajul să vorbească despre orientarea sa sexuală. Acesta locuiește în prezent cu iubitul său de origine spaniolă și pare a fi mai fericit ca niciodată.

Ba mai mult, fostul prezentator Eurovision a părăsit România și a ales ca loc de trai Marea Britanie. Acolo, el s-a întors la primul său job, cel de manager al unuia dintre cele mai mari vase de croazieră.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter