Cornel Galeș, uitat de apropiați, la doi ani de la deces. Lume puțină la parastasul organizat de Viviana

Publicat pe

Au trecut doi ani de la moartea lui Cornel Galeș, iar la parastas au participat doar câțiva apropiați, din păcate. De toate cele cuvenite s-a ocupat Viviana, cea care i-a fost parteneră de viață în ultima perioadă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florile proaspete de pe mormântul lui Cornel Galeș arată că apropiații nu l-au uitat, însă, cu toate acestea, la doi ani de la moartea sa, foarte puțină lume a participat la parastas. Cea care a organizat ceremonia de pomenire a fost Viviana Măntoiu, foata parteneră de viață a fostului soț al Ilenei Ciuculete. Tot ea a fost și cea care s-a ocupat, acum doi ani, de înmormântarea lui Cornel Galeș.

Cornel Galeș, parastas de doi ani

Deși pare greu de crezut, au trecut deja doi ani de la moartea lui Cornel Galeș… care și-a pierdut viața într-un dramatic accident de circulație, în Spania. Era fericit și trăia o frumoasă poveste de dragoste alături cu Viviana Măntoiu, femeia care l-a ajutat să treacă peste moartea Ilenei Ciuculete. Din păcate însă, pe 30 noiembrie 2019 Cornel Galeș a încetat din viață. De înmormântare s-au ocupat atunci partenera lui de viață și fiica lui vitregă Sasha, care, în scurtul timp petrecut împreună s-a atașat foarte tare de Cornel Galeș.

Citește și: Au trecut doi ani de la moartea lui Cornel Galeș. Mesajul fiicei sale vitrege, Sasha: „Te voi iubi mereu!”

Citește și: Fiica vitregă a lui Gornel Galeș a trecut printr-o dramă cumplită! „Eram însărcinată în trei luni când s-a întâmplat…”

Citește și: Angela Martini și Dragoș Săvulescu au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat. Primele imagini cu bebelușul

Citește și: Laci Farkas, solistul trupei rock Quo Vadis, a murit într-un teribil accident.Avea 51 de ani

Citește și: Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase? Primele declarații:„Eu am o relație…’

Și de pomenirea de doi ani s-a ocupat tot Viviana Măntoiu. Printre cei care au participat la slujba de comemorare, de la Cimitirul Străulești 2, s-au numărat impresarul Silivu Lăpădat și interpretul Gore Belanschi, notează Wowbiz. După aceea, apropiații lui Cornel Galeș au mers la un restaurant din nordul Capitalei. Din păcate, la Cornel Galeș la parastas a fost foarte puțină lume…

Deși mormântul lui Cornel Galeș era plin de flori, la slujba de comemorare au fost prezente foarte puțin persoane. Asta cu siguranță deoarece fostul soț al Ilenei Ciuculete se mutase în Spania de ceva vreme și nu mai păstrase legătura cu prietenii din țară. Mai mult, acesta nu era în relații apropiate cu fiica lui din prima căsătorie, pe care n-o mai văzuse de mulți ani, iar cu Mugurel și Cristi, fiii Ilenei Ciuculete, era certat.

Scandal între moștenitori după moartea lui Cornel Galeș

După moartea lui Cornel Galeș, între moștenitorii acestuia s-a amplificat scandalul, pornit la scurt timp după decesul Ilenei Ciuculete. La vremea respectivă, fiii artistei îl acuzau pe Cornel Galeș că i-a mințit afirmând că toți banii s-au dus pe tratamentele artistei, care a murit din cauza unei ciroze provocate de hepatita C.

După ce s-a stins din viață și soțul artistei, fiica lui, Claudia, a moștenit de la tatăl ei un apartament de lux. Apartament pe care ulterior l-a pierdut în favoarea fiilor artistei. Mugurel și Cristi Sfetcu au scos apoi la vânzare apartamentul obținut de la fiica lui Galeș, pe care au încercat să îl vândă, la licitație, cu 60.000 de euro, deși valora mai mult.

Paradoxal, singura care nu a avut nimic de câștigat de pe urma soțului artistei, Sasha, fiica Vivianei Măntoiu, este și cea care s-a ocupat, alături de mama ei, de pomenirea lui Cornel Galeș.

La doi ani de la moartea lui Cornel Galeș, fiica lui vitregă, Sasha, a ținut să comemoreze tristul moment. Tânăra a postat pe contul de socializare a fotografie tulburătoare de la mormântul acestuia, unde a fost să ducă flori și să aprindă lumânări, alături de un mesaj emoționant.

‘Astăzi se fac 2 ani de când nu mai ești printre noi. Mulțumim că ne porți de grijă de acolo de sus. Te voi iubi mereu!’, a scris Sasha pe Instagram.

Foto: Wowbiz, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter