Au trecut doi ani de la moartea lui Cornel Galeș. Mesajul fiicei sale vitrege, Sasha: "Te voi iubi mereu!"

Publicat pe

Au trecut doi ani de la moartea lui Cornel Galeș, fostul soț al artistei Ileana Ciuculete, iar fiica sa vitregă, Sasha, cea care i-a fost mereu alături, dovedește că nu l-a uitat. Tânăra a postat o fotografie tulburătoare de la mormântul acestuia, însoțită de un mesaj emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși pare greu de crezut, au trecut deja doi ani de la moartea lui Cornel Galeș… Sasha și tatăl ei vitreg aveau o relație sepecială, iar tânăra a fost extrem de afectată de dispariția fulgerătoare a soțului Ilenei Ciuculete. Chiar și după tot acest timp, fiica sa vitregă i-a onorat memoria, mărturisind că îi va purta iubire veșnică celui care i-a fost tată pentru scurtă vreme.

Sasha, mesaj emoționant la doi ani de la moartea lui Cornel Galeș

Acesta nu a putut să depășească momentul tragic din viața sa, însă și-a regăsit fericirea după o perioadă lângă Viviana Mantoiu.

Relația dintre Ileana Ciuculete și Cornel Galeș a fost una foarte apropiată, iar la doi ani de la moartea artistei cei doi s-au întâlnit în neființă. Până atunci însă, pentru o scurtă perioadă de timp, Cornel Galeș pare să-și fi găsit echilibrul și fericirea alături de Viviana Mantoiu. Din păcate însă, pe 30 noiembrie 2019 acesta a murit în Spania, într-un tragic accident de mașină. De înmormântare s-au ocupat partenera lui de viață și fiica lui vitregă Sasha, care, în scurtul timp petrecut împreună s-a atașat foarte tare de Cornel Galeș.

Citește și: Codin Maticiuc a fost arestat de două ori, în aceeași seară, în Monte Carlo: „Eram în chiloți'

Citește și: Oana Radu și soțul ei se mută în casă nouă. Cât au plătit pentru apartamentul de lux:„Am rămas cu puțini bani’

Citește și: De la ce pornesc certurile între Viviana Sposub și George Burcea și cine cedează:„Eu mă aprind cel mai repede’/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Marius Elisei, iubitul Oanei Roman: „Avem o afacere…”

Citește și: Connect-R a suferit o criză de spondiloză cervicală la Asia Express:„Nu mai înțelegeam nimic

La doi ani de la moartea lui Cornel Galeș, fiica lui vitregă, Sasha, a ținut să comemoreze tristul moment. Tânăra a postat pe contul de socializare a fotografie tulburătoare de la mormântul acestuia, unde a fost să ducă flori și să aprindă lumânări, alături de un mesaj emoționant.

'Astăzi se fac 2 ani de când nu mai ești printre noi. Mulțumim că ne porți de grijă de acolo de sus. Te voi iubi mereu!', a scris Sasha pe Instagram.

Fiica vitregă s-a ocupat și de pomana de un an

La scurt timp după accidentul tragic care a șocat o lume întreagă, Sasha, fiica vitregă a lui Cornel Galeș, posta un mesaj extrem de trist pe contul ei de socializare.

„Încă nu pot realiza că te-ai dus și nu te voi mai vedea niciodată, că nu voi mai auzi glumele tale și râsul contagios. Se zice că Dumnezeu culege cele mai frumoase flori și poate d-aia te-a ales pe tine.

Te vom păstra în sufletele noastre și ne vom aminti câtă bunătate exista în tine. Ne vom aduce aminte de omul care zâmbea tot timpul și încerca să ne facă fericiți. Ne vei lipsi! Drum lin, suflet bun! Dumnezeu să te aibă în pază!', a scris pe pagina sa de Facebook fiica Vivianei, Sasha.

Un an mai târziu, tânăra se ocupa și de pomana de un an a lui Cornel Galeș, în timp ce Claudia, fiica din prima săsătorie a acestuia nu ar fi vrut să audă de el. Sasha, fiica Vivianei Măntoiu, susținea atunci că i-a simțit lipsa tatălui ei vitreg și că i-a fost greu fără el. S-a ocupat de donarea hainelor sale, însă a păstrat câteva pe care încă le mai îmbrăca pentru a-și mai alina dorul de el.

‘Anul acesta fără el a fost super ciudat și nu știu, am simțit așa cum îmi lipsește ceva tot anul. Am donat majoritatea hainelor pe care le-a avut, dar am păstrat câteva și, uneori, când mă simt singură noaptea, dorm îmbrăcată în hainele lui. Avea o cămașă care mie îmi place mult. E foarte greu fără el. Îmi lipsește să mă sune și să mă întrebe: ‘Ce faci, Alexandra?’, cum făcea… Un glumeț incurabil’, a precizat Sasha pentru Spynews.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter