Fetița Andreei și a lui Cabral Ibacka a împlinit 3 ani. Cum au sărbătorit-o

Publicat pe

A fost zi de sărbătoare în familia Ibacka! Namiko, fetița Andreei și a lui Cabral Ibacka a împlinit trei anișori. Pe contul de socializare al actriței a apărut un mesaj extrem de emoționant. Iată ce a postat artista, cu ocazia zilei de naștere a micuței.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Ibacka și Cabral sunt niște părinți extrem de fericiți. Cei doi au împreună o fetiță și un băiețel. De cele mai multe ori, actrița le povestește fanilor momente din viața de mămică.

Fetița Andreei și a lui Cabral Ibacka a împlinit 3 ani. Cum au sărbătorit-oFetița Andreei și a lui Cabral Ibacka a împlinit 3 ani. Cum au sărbătorit-o

Duminică, a decis să transmită un mesaj extrem de emoționat, cu ocazia zilei de naștere a micuței Namiko.

Citește și: Cabral și Andreea Ibacka au glumit pe seama numelui fiului lor:'Ea nu și nu, că nu-i place!'

Citește și: Rețeta gătită de Andreea Ibacka care l-a impresionat pe Cabral:„A lins și farfuria de-a tocit smalțul’

Citește și: Cum a scăpat Iulia Albu de problema căderii părului:„Nu m-am axat doar pe medicație, ci și pe…’

Citește și: Mihai Trăistariu a crescut într-o familie cu violență fizică foarte gravă:„O bătea pe maică-mea groaznic. Legată de calorifer, scos ochiul, târâtă pe jos’

Fiica Andreei Ibacka și a lui Cabral a împlinit 3 anișori

În urmă cu trei ani, Andreea Ibacka aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care urma să le facă viața mult mai frumoasă părinților.

Ei bine, duminică, Andreea, Cabral și mezinul familiei au sărbătorit-o pe Namiko, care a împlinit trei anișori. Pe contul de socializare al actriței a apărut un mesaj extrem de emoționant, dar și o fotografie cu micuța.

Fanii au apreciat imediat postarea și i-au urat doar cuvinte frumoase fetiței.

„Acum fix 3 ani am făcut cunoștință cu cea mai dulce fetiță. @namikoibacka ne-a ales pe @cabralibacka și pe mine să îi fim părinți. ?? Să îi stăm alături la cele mai mari descoperiri, cele mai cool aventuri, cele dintâi năzbâtii. Iar astăzi deja ne surprinde cu înțelepciunea ei, curajul și curiozitatea, căldura imensă, drăgălășenia la superlativ. Te iubim până la cer și înapoi! ♥️ „TOOOOȚI!', așa cum îți place ție să strigi atunci când ne îmbrățișezi, toți ai tăi ne topim după tine. LA MULȚI ANI! ???Să ai cea mai frumoasă copilărie din lume, iubita mea!', a fost mesajul postat de Andreea Ibacka pe contul de socializare.

Andreea Ibacka a născut un băiețel

Soția lui Cabral Ibacka a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, marți, 5 octombrie. Pe contul său de socializare, prezentatorul de televiziune a făcut primele declarații, după ce a devenit tătic pentru a treia oară.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…’, a scris Cabral pe rețelele de socilaizare. 

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter