Cabral și Andreea Ibacka au glumit pe seama numelui fiului lor: "Ea nu și nu, că nu-i place!"

Publicat pe

Prezentatorul TV este cunoscut pentru umorul său expus pe rețelele de socializare. De această dată, Cabral a relatat un dialog dintre el și soția lui, referitor la numele pe care îl va avea noul membru al familiei. Atât Andreea Ibacka, cât și fanii omului de televiziune s-au amuzat copios când au auzit la ce nume s-a putut gândi acesta. Fiica lor, Namiko, a venit cu o propunere mai amuzantă decât cea a prezentatorului de la ProTV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cabral și soția sa au devenit din nou părinți! Andreea Ibacka a adus pe lume un băiat perfect sănătos, care i-a adus instant zâmbetul pe buze prezentatorului TV. Cei doi încă nu au dezvăluit numele pe care îl poartă noul membru al familiei, însă Cabral le-a povestit internauților un dialog pe care l-a avut cu soția sa, referitor la acest subiect. Acesta a stârnit amuzament atât în rândul fanilor, cât și al familiei.

Cabral și Andreea Ibacka au glumit pe seama numelui fiului lor: "Ea nu și nu, că nu-i place!"Cabral și Andreea Ibacka au glumit pe seama numelui fiului lor: "Ea nu și nu, că nu-i place!"

Amuzamentul a fost și mai mare în momentul în care fiica celor noi, Namiko, a intrat în discuție. La rândul ei, aceasta a propus un nume care a stârnit zâmbete în rândul internauților.

Citește și: Andreea Ibacka a născut.Cabral a făcut primele declarații, după ce a devenit tătic pentru a treia oară

Citește și: Cabral, luat prin surprindere de replica fiicei sale în vârstă de 3 ani:„Tati, hai în casă să bem…'. Cum a reacționat

Citește și: Tavi Clonda, actor într-un serial ce se va difuza la TV:„E deja al doilea episod'

Citește și: Adela Popescu împlinește 35 de ani!Mesajul postat de Radu Vâlcan

Cabral s-a gândit la un nume… atipic pentru fiul său!

Andreea Ibacka a născut pe 5 octombrie un băiat perfect sănătos. Prezentatorul TV a povestit că s-a gândit deja la un nume pentru acesta, însă soția lui nu este deloc de acord. Ba mai mult, aceasta s-a amuzat copios când în dialog a intrat și fiica sa, Namiko.

„Mă cert cu Andreea Ibacka prin video-call. Eu îi spun că cel mai potrivit nume pentru băiat este RAGNAR. Ea nu și nu, că nu-i place. Vine Namiko și spune senină:

– Mie îmi place Leagăn, e nume foarte frumos', a scris Cabral pe una dintre rețelele de socializare.

Cu siguranță, întreaga conversație a fost sub formă de glumă. Cabral și Andreea vor alege un nume inedit pentru fiul lor, la fel cum au făcut și în cazul fetiței, atunci când au botezat-o Namiko. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, aceștia sugerându-i prezentatorului TV să se gândească de două ori înainte la numele pe care îl va purta cel mic.

Andreea Ibacka, primele declarații după ce a născut

Soția lui Cabral a adus pe lume marți, 5 octombrie, un băiat perfect sănătos. Aceasta a mărturisit că a avut o sarcină fără probleme și o naștere ușoară. Ba mai mult, Andreea a spus că se simte foarte bine în acest moment.

„Nici nu știu cum să încep. Am fost copleșită de foarte multe mesaje și gânduri cât se poate de sincere și pure, iar pentru asta vă mulțumesc din suflet. Da, am născut. Cabral, eu nu mai sunt grasă, dar nu știu despre tine. Lăsând gluma la o parte, marți s-a întâmplat minunea din viața noastră. Am intrat în travaliu așa cum mă așteptam și m-a adus soțul. Sunt singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada aceasta, dar suntem foarte bine. Suntem mega fericiți și suntem niște norocoși', a declarat Andreea Ibacka de pe patul de spital.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter