Vlăduța Lupău, cadou de zeci de mii de euro din partea soțului, la doi ani de căsătorie: „Doamne, ce-i asta?”

Publicat pe

Vlăduța Lupău a primit un cadou de zeci de mii de euro din partea soțului, la doi ani de căsătorie. Adi Rus i-a umplut inima de bucurie cântăreței, oferindu-i un dar pe cât de frumos, pe atât de scump. Însă atunci când iubirea e mare, nu mai contează cât dai din portofel. Fotbalistul nu s-a zgârcit deloc la bani și i-a cumpărat vedetei mașina mult dorită!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău a fost surprinsă cu un cadou de zeci de mii de euro de soțul ei, Adi Rus. Cu puțin timp înainte de a aniversa doi ani de căsătorie, cunoscutul fotbalist i-a făcut un dar spectaculos cântăreței, la carea ea visa de multă vreme. Este vorba de o mașină superbă, o adevărată „bijuterie pe patru roți', de culoare roșie.

Vlăduța Lupău, cadou de zeci de mii de euro din partea soțului, la doi ani de căsătorie: „Doamne, ce-i asta?'Vlăduța Lupău, cadou de zeci de mii de euro din partea soțului, la doi ani de căsătorie: „Doamne, ce-i asta?'

În urmă cu doi ani, în luna octombrie, interpreta de muzică populară și soțul ei au devenit oficial soț și soție. La acea vreme, Vlăduța Lupău au făcut întâi cununia civilă, iar la scurt timp și pe cea religioasă, într-un cadru restrâns. Astfel, ei mai au foarte puțin și împlinesc doi ani de căsătorie. Fotbalistul i-a oferit un cadou în avans vedetei și i-a dăruit mașina mult dorită.

Citește și: De ce a renunțat Vlăduța Lupău la costumul popular, o perioadă:„Îl respectăm'

Citește și: De ce a fost absentă Vlăduța Lupău de pe rețelele de socializare:„Credeți-mă…'

Citește și: Constantin Enceanu, după ce a văzut-o pe Theo Rose fără lenjerie intimă:„Cam…'

Citește și: Însărcinată în opt luni, Dodo este internată cu COVID-19:„Am zis să sunăm la Salvare'

Vlăduța Lupău, cadou de zeci de mii de euro din partea soțului, la doi ani de căsătorie

Adi Rus a surprins-o pe aleasa inimii lui cu un bolid de lux. Valorează câteva zeci de mii de euro, sumă la care mulți nici măcar nu îndrăznesc să viseze. În plus, are și mulți cai putere. Fotbalistul a arătat astfel că pentru el cel mai importantă este fericirea Vlăduței Lupău. Așa cum s-a așteptat, cântăreața a rămas mută de uimire, bucuria fiind una mult prea mare.

„Oooo, Dumnezeule, ce-i asta? Ce-i asta? Ce-i asta?', a repetat de mai multe ori Vlăduța Lupău, atunci când a văzut cadoul de zeci de mii de euro de la soț.

Pe lângă mașina luxoasă, Adi Rus i-a oferit Vlăduței Lupău și un buchet de trandafiri, roșii ca focul, în aceeași nuanță cu mașina. După ce și-a „inspectat' cadoul cu multă bucurie, solista a trasmis și un mesaj de mulțumire pe Instagram. S-a declarat fericită atât de darul primit, cât și de reacția fanilor, care s-au bucurat odată cu ea.

„Sunt super, super, super fericită și vreau să vă și mulțumesc celor care vă bucurați odată cu mine. Nu mă așteptam deloc, adică deloc la această surpriză. Am crezut că mă duce în vreun city-break sau o fază de genul asta. Nu a avut nici el răbdare până să împlinim noi doi ani, a venit astăzi mai repede. S-a întâmplat așa, în parcare, vecinii acolo, se uita lumea', a transmis Vlăduța Lupău la InstaStory.

Cântăreața a dezmințit zvonurile conform cărora ar fi gravidă

Înainte de a vedea cadoul primit de la Adi Rus, admiratorii Vlăduței Lupău credeau că vedeta ar fi gravidă. Cântăreața a oferit niște explicații în acest sens, infirmând speculațiile.

„În fine, eu sunt foarte fericită și mulți mi-ați scris că sunt gravidă. Din păcate, nu, dar și dacă făceam testul și eram gravidă nu cred că îl puneam imediat pe Instagram.', a continuat cântăreața pe rețeaua socială.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter