Marina Almășan a povestit, după moartea lui Victor Socaciu, ce s-a întâmplat imediat după divorț: "Nu numai bunurile materiale îți pot fi furate, ci și oamenii dragi…"

Publicat pe

Marina Almășan și-a deschis sufletul pe Facebook și a așternut într-un mesaj toate gândurile care o încearcă în aceste momente. Totodată, cea de-a treia soție a lui Victor Socaciu a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre ceea ce simte și trăiește fiul ei și al regretatului artist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marina Almășan este extrem de afectată de moartea bărbatului pe care l-a iubit timp de 16 ani și care i-a dăruit cel mai de preț cadou, pe fiul lor, Victoraș. Prezentatoarea TV a fost prezentă la priveghi și nelipsită de lângă fiul său, în aceste momente extrem de triste pentru ei.

Marina Almășan a povestit, după moartea lui Victor Socaciu, ce s-a întâmplat imediat după divorț: "Nu numai bunurile materiale îți pot fi furate, ci și oamenii dragi…"Marina Almășan a povestit, după moartea lui Victor Socaciu, ce s-a întâmplat imediat după divorț: "Nu numai bunurile materiale îți pot fi furate, ci și oamenii dragi…"

Marina Almășan a povestit, într-un mesaj cutremurător postat pe Facebook, prin ce trece fiul ei, nevoit să se maturizeze mai devreme din cauza acestei tragedii.

„Astăzi fiul meu a mai făcut un pas spre maturizare. Unul greu, al naibii de greu…Mă doare durerea lui, mai mult decât mă dor toate durerile lumii. Maturizarea a început, de fapt, cu 10 ani în urmă, când, copil fiind încă, a înțeles că viața adevărată nu-i numai o poveste și că un lucru frumos se poate sfărâma din vini care nu sunt ale lui…

Am învățat atunci amândoi, împreună, că nu este nicidecum iubirea atât de atotputernică', precum se spune. Și că granița dintre adevăr și minciună este uneori dureros de fragilă. La fel precum și cea dintre iubire și ură.

Și a învățat, Victor al meu, că viața nu e numai mama+ tata' plus iubirea dintre ei, și că nu numai bunurile materiale îți pot fi furate, ci și oamenii dragi…

Astazi Victor a trecut printr-unul din cele mai dificile momente din viața sa( mâine va fi unul și mai greu): și-a văzut părintele culcat, fără suflare, între flori, în vehicolul de lemn care-l va transporta spre Eternitate.

Marina Almășan a povestit, după moartea lui Victor Socaciu, ce s-a întâmplat imediat după divorț

Citește și: Primele imagini de la priveghiul lui Victor Socaciu.Fiul artistului e profund îndurerat

Citește și: Brândușa Simion l-a ținut de mână pe Victor Socaciu până în ultima clipă:„Cerul te-a vrut mai mult ca mine’

Citește și: Care a fost ultima dorință a lui Victor Socaciu și unde va fi înmormântat. Marina Almășan:„Voia să…

Îi priveam, de aproape, pe amândoi, tată și fiu, aduși laolaltă pentru ultima oară de cea mai tristă întâmplare cu putință. Singura, de fapt, care ne poate despărți cu adevărat de cei dragi.

Mi s-a strâns inima, ghicind furtuna din inima lui și mi-a fost ciudă că, dacă până acum am reușit să parez toate loviturile pe care soarta a încercat să i le dea copilului meu, de data aceasta nu am avut cum să-l ajut…

E complicată maturizarea precoce, cea care nu ține de vârstă ci de răsucirile nefaste ale vieții. Mi-aș dori să pot lua de pe umerii copilului meu această povară. Dar nu pot decât să-i fiu alături.

Acum și până când îmi voi da, la rându-mi, ultima suflare. Și să-l asigur- deși el știe bine- că este copilul unei mari iubiri…',  a scris Marina Almășan pe Facebook.

Prezentatoarea spune că a răman uimită, la modul neplăcut, de faptul că nu mulți s-au prezentat pentru a-i aduce un ultim omagiu regretatului artist.

„P.S. A fost dureroasă pustietatea pe care am găsit-o astăzi, la priveghi, în jurul artistului, în ziua când mă așteptam ca să-l sufoce mulțimea celor cărora li s-a dăruit…',  și-a încheiat aceasta mesajul de pe Facebook. 

Marina Almășan și Victor Socaciu s-au iubit timp de 16 ani

În 1996, între Marina Almășan şi artist s-a înfiripat o poveste de dragoste, deşi fiecare era căsătorit. Ea a divorţat atunci pentru a se căsători cu Victor, în acelaşi an. După divorțul cu scandal, Socaciu s-a căsătorit cu impresara lui, Brândușa Simion, în 2016 și s-a vehiculat că tocmai din cauza acesteia din urmă artistul și-a părăsit soția.

Marina Almășan, fosta soție a regretatului artist, a povestit că a trecut prin momente cumplite atunci când s-a despărțit de Victor Socaciu. O perioadă destul de lungă de timp a suferit foarte mult.

De altfel, Marina Almășan a recunoscut că și-a iubit foarte mult fostul soț și tocmai de aceea a refuzat să mai aibă orice fel de legătură cu el după divorț, pentru că i-a fost mult prea greu să accepte că Victor Socaciu nu mai este al ei și că a intrat deja o altă persoană în viața lui.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter