Ce probleme de sănătate are Horia Moculescu: "Are un aparat care crește cantitatea de oxigen din sânge"

Publicat pe

Cu ce probleme de sănătate se confrună Horia Moculescu. Compozitorul se confruntă cu o afecțiune pulmonară din cauza fumatului excesiv. Totodată, se pare că acesta ar fi conectat la un aparat la oxigen. Mai multe detalii despre starea de sănătate a artistului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ce probleme de sănătate se confrună Horia Moculescu. De curând, compozitorul a ajuns la unitatea spitalicească, pentru a urma un tratament. Din cauza fumatului excesiv din tinerețe, bărbatul s-a ales cu o afecțiune pulmonară, cu care trebuie să aibă mare grijă.

Ce probleme de sănătate are Horia Moculescu: "Are un aparat care crește cantitatea de oxigen din sânge"Ce probleme de sănătate are Horia Moculescu: "Are un aparat care crește cantitatea de oxigen din sânge"

Fiica artistului, Nadia, se ocupă îndeaproape de părintele ei și are grijă de tot în această perioadă.

Citește și: Horia Moculescu a dezvăluit ce pensie încasează lunar, după ce statul i-a tăiat din venituri:’Am o pensie nesimțită’

Citește și: Laura Cosoi, super sexy la 7 luni după naștere.A pozat provocator, în lenjerie intimă

Citește și: Livian și Bianca Comănici, împreună la Roata Norocului.Când au avut loc filmările

Citește și: Ce se întâmplă acum între George Burcea și Viviana Sposub.Actorul i-a făcut o declarație publică de dragoste

Cu ce probleme se confruntă Horia Moculescu

Horia Moculescu a ajuns la spital, pentru că nivelul oxigenului scăzuse alarmant de mult. Se pare că această afecțiune pulmonoară se intensifică iarna, din cauza frigului.

La momentul actual, compozitorul este conectat la un aparat mobil și pare că se simte mult mai bine după oxigenoterapie. Totodată, starea de sănătate a artistului s-a îmbunătățit simțitor, astfel nu a fost nevoie de internare, spune un apropiat al familiei.

„Are un aparat care crește cantitatea de oxigen din sânge, a avut niște probleme în ultima vreme, respira foarte greu, nivelul oxigenului scăzuse alarmant de mult, așa se întâmplă mai ales iarna, din cauza frigului.

Horia este conectat la acest aparat mobil, prin două fire fixate în nas. Acum se simte cu mult mai bine, după oxigenoterapie, starea de sănătate s-a îmbunătățit simțitor, nu are nevoie de internare, fiica lui se speriase foarte tare, au declarat prietenii lui artiști, potrivit Impact.

„Cel mai mare regret din viaţa mea”

Timp de 42 de ani, Horia Moculescu a fumat. La un moment dat, ajunsese să fumeze și 70 de țigări pe zi, ceea ce era foarte mult. Totuși, artistul se simte bine că a putut să renunțe la acest viciu.

„Cel mai mare regret din viaţa mea este acela că am fumat. Am făcut asta vreme de 42 de ani. Este o mare prostie să fumezi. Problema a fost că fumam prea mult. Ajunsesem să fumez peste 70 de ţigări pe zi, ceea ce era enorm. Nu regret nimic, nici măcar cea de-a patra căsnicie, care mi-a fost atât de nocivă şi de toxică.

Singurul regret rămâne acesta. Sunt foarte fericit că am avut tăria să renunţ la ţigări!, declara artistul.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter