Laura Cosoi, super sexy la 7 luni după naștere. A pozat provocator, în lenjerie intimă

Publicat pe

Laura Cosoi a intrat in pielea unei veritabile 'femme fatale', la 7 luni de când a născut pentru a doua oară. Actrița a acceptat provocarea lui Adrian Perjovschi, hairstylist-ul specializat în transformări radicale de look și recunoaște că îi era dor de o ipostază atât de senzuală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pe 15 august, Laura Cosoi a născut cea de-a doua fetiță și și-a revenit la silueta dinainte să devină mamă foarte repede. Îmbrăcată într-o rochie roșie, mulată, cu decolteu generos, bucle și buze roșii, Laura Cosoi este subiectul ultimului pictoral incendiar coordonat de Adrian Perjovschi.

Laura Cosoi, super sexy la 7 luni după naștere. A pozat provocator, în lenjerie intimăLaura Cosoi, super sexy la 7 luni după naștere. A pozat provocator, în lenjerie intimă

„Laura este definiția femeii fatale, este extrem de feminină și de sexy, iar în ultimul timp, ea și-a ținut ascunse natural aceste calități sub haina de mamă de două fetițe. Cu această transformare ne-am dorit să punem în valoare, sub cea mai tare lumină, calitățile ei provocatoare. A fost un drum superpalpitant, cu o super echipă.', a declarat Adrian Perjovschi.

Laura Cosoi a intrat cu naturalețe și firesc în rolul de femeie fatală, de care recunoaște că i-a fost teribil de dor:

'A fost o întâlnire de care m-am bucurat atât cu look-ul, cât și cu sufletul. Mi-a fost foarte dor de oamenii din echipa Jovsky Studio pe care îi admir și care îmi sunt buni prieteni de foarte mult timp, mi-a fost dor de un proiect foto atât de frumos și mi-a fost dor de mine într-o ipostază atât de senzuală.

Citește și: După un an plin de drame, Laura Cosoi a clacat: „Frici, anxietăți, spaime. Sper să găsesc lumina de la capătul tunelului „

Citeste si: Ce a transmis Laura Cosoi cuplului Gina Pistol – Smiley, după ce a aflat că cei doi vor fi părinți: „Sunt convinsă că…”

Citeste si: Lecțiile învățate de Laura Cosoi în sarcină: „Am avut perioade cu multă anxietate. Sunt kilogramele luate, care sunt greu de dus”. Cum a ajuns la un echilibru

Citeste si: Ce mănâncă Laura Cosoi în timpul sarcinii și cum își menține silueta. Cea mai importantă regulă pe care o respectă cu sfințenie

Recunosc că, în perioada de maternitate, am făcut foarte puține lucruri pentru mine, așa cum era și firesc, iar propunerea lui Adrian Perjovschi a fost ca o evadare într-o lume frumoasă și lipsită de griji.', a povestit Laura Cosoi care a cucerit pe toata lumea prezentă la transformare cu magnetismul ei.   

Cu o relație de prietenie de peste 15 ani, Laura Cosoi și hairstylist-ul Adi Perjovschi au lucrat de multe ori împreună, în mai multe proiecte fotografice și de televiziune:

'Adi Perjovschi este un avangardist, mereu a fost înaintea vremurilor cu propunerile lui de look. Întotdeauna el a dat trendul în tunsori și coafuri la noi în țară și a avut curjul să inventeze, să se joace cu părul găsindu-i cea mai potrivită expresie. Ador ceea ce face și este un om atât de bun!', a mărturisit Laura Cosoi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter