Dan Bittman a răbufnit în direct, la TV: "Am învățat în ultimii 2 ani că nu prea contez în țara asta"

Publicat pe

Dan Bittman este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Solistul trupei Holograf a vorbit la tv despre cei doi ani de pandemie în care s-a confruntat cu probleme financiare. Dan Bittaman susține că HoReCa și artiștii din țară au avut de suferit din cauza restricțiilor impuse în pandemia de coronavirus.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Celebrul cântăreț a reușit să uimească pe toată lumea cu declarațiile sale privind pandemia de coronavirus. În ultimul interviu acordat, Dan Bittman a refuzat să își spună părerea cu privire la noile restricții impuse de autorități. Artistul a mărturisit că încearcă să nu se mai implice în pandemia de coronavirus.

Dan Bittman a răbufnit în direct, la TV: "Am învățat în ultimii 2 ani că nu prea contez în țara asta"Dan Bittman a răbufnit în direct, la TV: "Am învățat în ultimii 2 ani că nu prea contez în țara asta"

Solistul trupei Holograf a declarat în nenumărate rânduri că este furios pentru că nu a mai putut organiza concerte, pentru că spectacolele, și alte evenimente private au fost suspendate în ultimii doi ani. Din cauza asta, artistul s-a confruntat cu mari probleme financiare.

Citește și: Cum arată băieții lui Dan Bittman acum.Mezinul și-a întrecut tatăl în înălțime

Citește și: Ce se întâmplă cu trupa Holograf. Dan Bittman:„Îmi place adevărul și am gura spurcată'

Citește și: Arnold Schwarzenegger a divorțat oficial de Maria Shriver, după 10 ani.Ce avere au împărțit

Citește și: Andreea Tonciu a chemat Salvarea și ajuns la perfuzii înainte de Survivor:„Îmi revin cât de curând'

Dan Bittman: „Mi-a fost curmat, ca să zic, dreptul la muncă „

Dan Bittman a răbufnit din nou la TV. Artistul a declarat în cadrul unei emisiuni că autoritățile i-au interzis să își facă munca, spunând că nu i se pare normal să se ia asemenea măsuri. În trecut, Dan Bittman a fost aspru criticat pentru că și-a spus părerea despre problemele pe care le-a întâmpinat în ultimii doi ani din cauza pandemiei de coronavirus.

Am învățat, în doi ani de zile, că nu prea contez în țara asta… Mi-a fost curmat, ca să zic, dreptul la muncă în ultimii doi ani și atunci mă adaptez, n-am încotro, am învățat. (…) Încerc să supraviețuiesc în limitele legii, că nu avem încotro. Când se dă startul și scade numărul de infectări, e o lipsă de predictibilitate uriașă, parcă am fi așa la linia roșie și toată lumea începe să alerge, apar impresarii, sună, hai că se mai poate, hai cu 30% din sală, hai cu 10%, hai cu 50%… e o nebunie întreagă! (…) Nu e foarte veselă situația…', a spus Dan Bittman, potrivit Antena 3.

Dan Bittman, despre criticile oamenilor la adresa sa

În urmă cu ceva timp, Dan Bittman a vorbit deschis despre situația în care se află România din cauza pandemiei, iar multă lume l-a criticat pentru opinia sa. Solistul a mărturisit că lumea trebuie să înțeleagă că fiecare persoană are opinii diferite și trebuie să le accepte. Cântărețul a declarat că trupa Holograf a avut doar șase concerte într-un an de zile.

Încerc să nu mă mai implic, adică se pare că e o problemă dacă ai păreri. În România trebuie să n-ai păreri, trebuie să stai, să taci, să îți vezi de ale tale. Eu am greșit, mi-am spus o părere, lumea m-a luat, m-a făcut, m-a dospit așa în toate felurile, dar și lumea trebuie să înțeleagă că avem dreptul totuși la păreri fiecare în felul lui. Nu trebuie să ne sărim la gât unul altuia', a mai declarat Dan Bittman.

Dan Bittman, afectat de pandemia de COVID-19

Dan Bittman a făcut mai multe declarații controversate privind pandemia de coronavirus. Artistul a spus că virusul este doar o boală gravă, iar cifrele publicate de autorități arată că pandemia, de fapt, nu ar exsista. În vară, Bittman a spus că preferă să aibă un tratament pentru Covid-19.  

Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Şi acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion şi ceva şi s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000. Din care ne spune ministrul acela fugar că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000', a mai spus Dan Bittman în emisiunea lui Marius Tucă Show.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter