Arnold Schwarzenegger a divorțat oficial de Maria Shriver, după 10 ani. Ce avere au împărțit

Publicat pe

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver și-au finalizat în cele din urmă divorțul maraton, care a durat mai bine de un deceniu, imediat după ce s-a descoperit că celebrul actor a înșelat-o cu menajera.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMRIE, GRATIS, AICI!

Marți, un judecător din Los Angeles a ștampilat hotărârea finală într-unul dintre cele mai lungi procese de divorț de la Hollywood. Divorțul celor doi a fost mediat inițial de un judecător privat.

Arnold Schwarzenegger a divorțat oficial de Maria Shriver, după 10 ani. Ce avere au împărțitArnold Schwarzenegger a divorțat oficial de Maria Shriver, după 10 ani. Ce avere au împărțit

Maria Shriver a înaintat acțiunea în urmă cu 10 ani, după ce a apărut informația potrivit căreia Arnold Schwarzenegger avea un copil împreună cu menajera cuplului, Joseph Baena, cu care actorul în vârstă de 74 de ani are și un copil.

Detaliile financiare ale divorțului nu sunt cunoscute, însă, potrivit presei americane, cei doi soți și-au împărțit aproximativ 400 de milioane de dolari.

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver au împreună patru copii: Katherine, 32 de ani, Christina, 30 de ani, Patrick, 28 de ani și Christopher, 24 de ani.

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver s-au căsătorit în 1986.

Starul din „Terminator' a descris la un moment dat despărțirea de Maria drept „cel mai mare eșec' al său, asumându-și vina în totalitate.

Presa americană susține că despărțirea dintre celebrul actor și soția sa a fost mediată inițial de un judecător privat, însă era nevoie de o confirmare oficială pentru ca divorțul să intre în sistemul judiciar, scrie ziare.com.

Citește și: Ce spune Gina Pistol despre al doilea copil:„Cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu

Citește și: Gestul sfâșietor făcut de fiul lui Victor Socaciu la priveghiul tatălui. Ce a adus lângă sicriul tatălui său

Citește și: Detalii neștiute despre povestea de dragoste dintre Marina Almășan și Victor Socaciu.De ce nu au mai vorbit după divorț

Arnold Schwarzenegger a divorțat oficial de Maria Shriver

Shriver, jurnalistă, filantropă și membră a clanului Kennedy a depus cererea inițială de divorț împotriva starului Terminator în iulie 2011, la scurt timp după ce s-a dezvăluit că a avut un al cincilea copil cu un angajat care lucra la casa familiei din Brentwood.

În mai 2011, la scurt timp după ce Schwarzenegger și-a încheiat ultimul mandat de guvernator al Californiei, Los Angeles Times a dezvăluit pentru prima dată că are un fiu, Joseph, cu Mildred Patricia Baena, menajera cuplului oficial. Joseph s-a născut la doar o săptămână după ce Shriver l-a născut pe mezinul cuplului oficial – Christopher, în 1997.

„După ce am părăsit biroul guvernatorului i-am spus soției mele despre acest eveniment, care a avut loc acum peste un deceniu. Nu există scuze și îmi asum întreaga responsabilitate pentru durerea pe care am provocat-o. Mi-am cerut scuze Mariei, copiilor mei și familiei mele. Îmi pare cu adevărat rău', a declarat Schwarzenegger pentru The Times.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter