Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, în pericol de eliminare de la Survivor: "Încălcările de regulament au consecințe"

Publicat pe

Noi momente tensionate la Survivor România! În ediția de joi este convocat un nou Consiliu de urgență, care va culmina cu eliminarea unui concurent din competiție. Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă sunt în pericol de eliminare, după ce au încălcat regulamentul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Tensiunile sunt în creștere la Survivor România, iar punctul culminant va fi Consiliul de urgență convocat de prezentatorul Daniel Pavel, care anunță că un alt concurent urmează să părăsească competiția sportivă.

În ultimul consiliu de eliminare spiritele s-au încins destul de tare. În tabăra Războinicilor există tot mai multe nemulțumiri pentru că Albert Oprea este votat în continuare și este favorit de șapte săptămâni consecutive, fără să aibă cele mai bune performanțe pe traseu.

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, în pericol de eliminare de la Survivor: "Încălcările de regulament au consecințe"Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, în pericol de eliminare de la Survivor: "Încălcările de regulament au consecințe"

Albert Oprea, criticat de Războinici la Survivor

În ciuda apelurilor făcute de concurenții din echipa albastră, frustrarea și-a spus cuvântul și totul a culminat cu nominalizarea făcută de Albert. Nominalizarea lui către Vera, cu toate că îi promisese că nu o va vota spre eliminare, a trimis-o acasă pe concurentă după numai două săptămâni.

Colegii i-au aruncat vorbe grele: „Tu nu ești nici asumat, nu ești nici bărbat!', i-a spus Sorin Pușcașu.

Pe mine aia mă deranjează! Vreau să vadă lumea cine ești!', a venit iemdiat și replica din partea lui Albert.

Cuvânt încălcat din partea lui Albert!', a mai spus și Marius Crăciun la rândul lui.

Citește și: Scandal între Culiță Sterp și Zanni la Survivor:„M-am certat cu Jador din cauza lui…'

Citește și: Scandal între Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă la Survivor:„Cum îți permiți să mă înjuri 10 minute?'

Citește și: „Iubire, crezi în știință?' – un nou show matrimonial la Pro TV.Care e formatul emisiunii

Citește și: Mama Geta, detalii neștiute despre divorțul dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua:”Am plâns, l-am pus să…”

Tensiuni între Elena Marin și Zanni la Survivor

Tensiuni s-au înregistrat și în tabăra Faimoșilor, unde protagoniști au fost, din nou, Elena Marin și Zanni.

Faimoasa se simte din nou atacată, iar Zanni o taxază dur și chiar o nominalizează pe motiv că nu vede nicio diferență pe traseu între ea, care se află de trei luni în concurs, și noile concurente.

Lucrurile se pot schimba aici de la un minut la altul. (…) Simt că sunt taxată. M-a dărâmat, m-a dărâmat! (…) Îmi doresc să-mi pot îndeplini visul de a câștiga Survivor România', a spus Elena Marin.

După consiliu, ea va fi criticată din nou de Zanni: „Nu avem de ales, trebuie să ne votăm între noi. (…) Nu mai ea e așa. M-am uitat la Elena, nu avea lacrimi în ochi, se chinuia să plângă!'

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, în pericol de eliminare de la Survivor

Punctul culminant, însă, îl va constitui Consiliul de Urgență care se va întruni joi. Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că unul dintre concurenți va părăsi competiția. Vizați ar putea fi Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, care au încălcat regulamentul competiției. La auzul verdictului, fotbalistul izbucnește în lacrimi, nu se știe dacă de fericire sau tristețe.

„Bine v-am găsit la Consiliul de Urgență de la Survivor România, pentru a ne lua rămas bun de la unul dintre voi! Culiță, Sebastian, ați încălcat regulamentul, iar încălcările de regulament au consecințe!', transmite Daniel Pavel.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter