Delia, schimbare de look radicală: „Zanni în variantă feminină”

Publicat pe

Delia este cunoscută pentru stilul ei nonconformist. De data aceasta, artista și-a făcut o schimbare de look total neașteptată, iar fanii ei nu au putut să nu observe asemănarea dintre ea și Zanni de la Survivor România. Delia și-a vopsit părul în două culori și, într-adevăr, același stil l-a abordat și Zanni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Delia și-a schimbat radical look-ul. Artista și-a păstrat nuanța de blond pe care o cunoaștem cu toții, însă doar pe jumătate. Mai exact, Delia și-a vopșit o jumătate de păr într-o nuanță mai închisă, aproape de castaniu. De asemenea, vedeta și-a făcut și breton, pe care l-a vopsit, desigur, tot în două culori.

Delia este cunoscută pentru stilul ei nonconformist și pentru că îi place să încerce tot ce este nou, însă altcineva i-a luat-o înainte în ceea ce privește culoarea părului. Cel care este cunoscut pentru că are părul vopsit în două culori este Zanni, care în momentul de față se află la Survivor România.

Delia, schimbare de look radicală: „Zanni în variantă feminină'Delia, schimbare de look radicală: „Zanni în variantă feminină'

Asemănarea dintre Zanni și Delia, în ceea ce privește look-ul, au observat-o și internauții.

Zanni în varianta feminină', „Zanni după survivor', sunt două dintre comentariile primite de Delia. Lăsând la o parte glumele de acest gen, fanii artistei au apreciat schimbarea de look și au complimentat-o într-un număr mare pe artistă pentru alegerea ei.

Citește și: Ce spune Delia despre relația dintre soțul ei și Andreea Marin, din trecut:”A fost singura serioasă”

Citește și: Delia a dezvăluit că suferă de o boală rară!Cu ce probleme se confruntă artista

Citește și: Ștefan Stan și soția sa au avut COVID-19:„A luat virusul din spital!'

Citește și: Claudia Neghină a născut!Primele imagini cu fetița

De ce nu fac Delia și soțul ei un copil

Delia are, aparent, toate datele pentru a fi mamă. Este deja mătușa a doi copii minunați, pe care îi iubește și alături de care își petrece timpul de câte ori are ocazia, însă nu și-a dorit niciodată să își mărească familia. Ea și Răzvan își sunt de ajuns unul altuia și, în plus, artista are și o explicație pertinentă în ceea ce privește decizia de a nu deveni mamă.

Invitată recent în podcast-ul lui Micutzu, Delia a vorbit fără rețineri despre acest subiect.

Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta. Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul. E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată’, a declarat Delia.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter