Cum arată casa din Blăgești în care a crescut Vulpița. Fotografia care a atras sute de comentarii: "A început să aibă aere de mare divă pe banii Acces Direct, e obraznică și asta nu este bine"

Publicat pe

Veronica Stegaru nu a ascuns niciodată că nu a trăit în cele mai bune condiții și că unul dintre motivele pntru care s-a căsătorit cu Viorel a fost pentru a scăpa de sărăcie. Acum, Vulpița a postat o fotografie pe rețelele de socializare cu locuința în care a crescut!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Veronica a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de părinți. Pe fundal, atrage atenția un detaliu: casa în care a copilărit și a crescut. După cum se poate observa, locuința este una modestă, sărăcăcioasă, dar Vulpița nu a susținut niciodată că ar fi avut un trai fără lipsuri. Dimpotrivă. Iar această fotografie nu face altceva decât să dovedească spusele sale.

Precum era de așteptat, fotografia a atras o serie de comentarii: „Chiar dacă sunt oameni săraci sunt generoși li cu suflet frumos. Comparativ cu părinții lui Viorel care au dat dovadă de o sălbăticie ieșită din comun. Felicitări oameni frumoși”, „Îmi este milă de Vulpița. Într-un fel mă bucur că a plecat din jegul ăla. Pentru părinții Veronicăi tot respectul, dar nu pot zice același lucru despre ea. A început să aibă aere de mare divă pe banii Acces Direct, e obraznică și asta nu este bine… Să revină cu picioarele pe pământ…”, „Săraci, dar curați la suflet!”, „I-ai făcut de râs!”.

Citește și: Ce surpriză i-a făcut Maia lui Teo, de ziua ei! La 16 ani, fiica prezentatoarei TV e superbă:s-a vopsit, se machiază și poate face carieră în modelling

Zilele trecute, Veronica a mers la Blăgești pentru a-i face o surpriză de Ziua Copilului fiicei sale, Maria, pe care nu o mai văzuse de aproximativ patru luni, de când apare aproape în fiecare zi la televizor. Fetița a rămas în grija bunicilo în toată această perioadă.

Citește și: George Floyd, depistat cu coronavirus la autopsie!Care a fost cauza morții americanului de culoare devenit martir în America

Connect-R: „Cum să confunzi popularitatea cu celebritatea?”

Foarte indignat după apariția unei imagini când copiii se înghesuiau să facă poze cu Vulpița și Viorel, Connect-R a ținut să precizeze că și popularitatea presupune anumite calități și a subliniat că nu este în ordine ca televiziunea să promoveze așa ceva.

„Mă simt binecuvântat! Am tot ce mi-a lipsit vreodată! N-aș arăta cu degetul, n-aș judeca vreodată nimic! Dar așa ceva nu se poate! Nu e posibil ca poporul ăsta să nu mai dețină valori! Cum să confunzi popularitatea cu celebritatea?! Dar și popularitatea pretinde anumite calități!

Citește și: Când s-au cunoscut, de fapt, Margherita de la Clejani și Theo și ce relație este între ei:„Nu avea când să o influențeze'

Care sunt calitățile celor doi? De ce copiii vor să facă poze cu ei? Cum a ajuns televiziunea să promoveze, să crească așa ceva? Vă jur că n-aveam niciun fel de problemă, dar copiii noștri vor crește în țara pe care le-o lăsăm!', a scris Connect-R pe Facebook.

Cum arată casa din Blăgești în care a crescut Vulpița. Fotografia care a atras sute de comentarii: "A început să aibă aere de mare divă pe banii Acces Direct, e obraznică și asta nu este bine"Cum arată casa din Blăgești în care a crescut Vulpița. Fotografia care a atras sute de comentarii: "A început să aibă aere de mare divă pe banii Acces Direct, e obraznică și asta nu este bine"

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Probleme de sănătate pentru Viorica și Ioniță din Clejani, din cauza scandalului în care este implicată Margherita:„Veștile nu sunt îmbucurătoare'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter