Cum arată fiica lui Vali Vijelie. Cati e foarte frumoasă și adoră să pozeze sexy

Publicat pe

Vali Vijelie este un tată mândru! Susține că familia este cea mai mare bogăție a unui om și își susține fiica atunci când are cea mai mare nevoie. Artistul are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale, care a învățat foarte bine la școală. Cati este o domnișoară în toată regula și atrage atenția cu aparițiile de senzație de pe rețelele de socializare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vali Vijelie are trei băieți și o singură fată, cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia, inclusiv pe rețelele de socializare. Cati Rusu s-a transformat într-o tânără frumoasă, care reușește să atragă atenția prin frumusețe.

Cum arată fiica lui Vali Vijelie. Cati e foarte frumoasă și adoră să pozeze sexyCum arată fiica lui Vali Vijelie. Cati e foarte frumoasă și adoră să pozeze sexy

Fiica lui Vali Vijelie a învățat bine la școală

A terminat liceul în urmă cu doi ani și a învățat foarte bine, precum a subliniat Vali Vijelie, extrem de mândru de fata lui. Mai mult, artistul a precizat că fiica lui nu a ieșit din cuvântul lui și nu are ce să-i reproșeze.

„Fata a învățat singură, nu am fost eu la bac și nu am întrebat-o ce și cum. Eu în clasa a 12-a nu am mai mers, trebuia să mă duc la cântare. În clasa a 8-a lipseam, pentru că mă duceam la nuntă! Îi spuneam fetei mele: tată, ia și învață, că uite eu cum am ajuns', a spus Vali Vijelie în glumă.

Citește și: Vali Vijelie, show cu manele și dansatoare exotice pe plajă, în Zanzibar:”De viață ne bucurăm!”

Citește și: La 49 de ani, Vali Vijelie a luat calea credinței și s-a botezat în apa Iordanului

Citește și: Vali Vijelie, amendat după un concert, pe litoral!Manelistul și fanii săi n-au ținut cont de distanțarea socială

Citește și: De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Mesajul actorului lămurește tot:„Ar fi un compromis…'

Vali Vijelie: „Bogăția unui om este familia!'

„Bogăția unui om este familia!', a ținut să sublinieze artistul.

Având în vedere că a fost mereu cuminte și nu au avut deloc probleme, Vali Vijelie i-a cumpărat fiicei sale o mașină. Cadoul scump a venit la pachet și cu o condiție: ca mașina să nu fie parcată în fața școlii.

 „I-am cumpărat o maşină fetei mele. Dar i-am spus să nu o parcheze acolo, la şcoală, ci mai departe. I-am zis: nu e a ta. E cadou de ziua ta. I-am explicat că un profesor munceşte o viaţă întreagă şi nu îşi permite o maşină aşa”, a povestit la un moment dat Vali Vijelie.

Fiica lui Vali Vijelie face furori pe rețelele de socializare

Cati Rusu este o tânără foarte frumoasă, care se face remarcată oriunde își face apariția. Are o siluetă de vis și are grijă mereu să-și pună în evidență atuurile cu care a fost înzestrată. Imaginile postate pe rețelele de socializare sunt dovada!

Vali Vijelie susține că fiica lui este „prințesa sufletului său”, după cum a transmis pe rețelele de socializare.

Vali Vijelie, invitat la Denise Rifai

Vali Vijelie este invitat la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai', difuzată de Kanal D!

De ce nu purtați în acte numele tatălui?', Care este cea mai mare sumă cu care ați plecat de la o nuntă?', De ce nu recunosc românii că ascultă manele?', Este Nuțu Cămătaru scutul dumneavoastră în fața clanurilor mafiote?', Ați dat șpagă pentru permisul de conducere?', Poate un bărbat să iubească două femei?', V-ați supărat pe Dumnezeu la moartea mamei?', sunt câteva dintre întrebările la care va avea de răspuns artistul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter