Cum arată mama lui Cătălin Măruță. Soacra Andrei a avut o meserie grea, la stat

Publicat pe

Cum arată mama lui Cătălin Măruță. Soacra Andrei este pensionară de ani buni, după o carieră îndelungată. Prezentatorul TV a postat un mesaj emoționant, chiar de ziua de naștere a acesteia. Mama moderatorului are parte de clipe speciale astăzi, 17 mai, de ziua ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Motiv de sărbătoare în familia lui Cătălin Măruță. Prezentatorul TV a postat un mesaj foarte emoționant pentru mama lui, astăzi, 17 mai, de ziua ei de naștere. Rusalina Măruță are parte de clipe foarte speciale alături de cei dragi. Moderatorul de televiziune a făcut publice și câteva imagini superbe cu mama lui, pe care nu multă lume o știa.

Cum arată mama lui Cătălin Măruță. Soacra Andrei a avut o meserie grea, la statCum arată mama lui Cătălin Măruță. Soacra Andrei a avut o meserie grea, la stat

Cătălin Măruță are o relație foarte frumoasă cu părinții lui. Chiar dacă are un program foarte încărcat, prezentatorul nu uită de cei dragi. De ziua de naștere a mamei lui, soțul Andrei a postat un mesaj plin de emoție pentru cea care i-a dat viață, alături de câteva poze recente. Cătălin Măruță are doar cuvinte de laudă la adresa mamei lui.

Citește și: Ce reacție a avut Cătălin Măruță când a văzut-o pe Elena Merișoreanu nemachiată: „Sunt tatuată la ochi, la sprâncene, la buze'

Citește și: Unde își reînnoiesc jurămintele Andra și Cătălin Măruță, la 14 ani de la nuntă: „Ca-n filme”

Citește și: Anamaria Prodan, despre cearșafurile inscripționate cu numele lui Laurențiu Reghecampf. Răspunsul ei este halucinant: „Băiatul meu este…”

Citește și: Sanda Ladoși, membră a juriului, reacție după scandalul de la Eurovision 2022: „Șase țări au fost blocate ca să câștige Ucraina. Asta e viziunea mea, că s-a dorit ca Ucraina să câștige”

Cum arată mama lui Cătălin Măruță

Cătălin Măruță a postat mai multe imagini pe Facebook cu mama lui, alături de un mesaj transmis cu ocazia zilei ei de naștere: „Mama mea este cea mai cea, pentru că este a mea! Pentru că mi-a oferit tot ce a putut de când m-am născut și nu s-a oprit nici acum. Azi este ziua ei și vreau să îi spun că o iubesc și să îi urez din tot sufletul să fie zilnic cu zâmbetul pe buze!', a scris prezentatorul.
Mama lui Cătălin Măruță e pensionară

Mama lui Cătălin Măruță este pensionară de ani buni. Prezentatorul povestea la un moment dat faptul că mama lui a lucrat ca statiscian, iar tatăl judecător. „Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu Dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el. A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp', spunea Cătălin Măruță, pentru life.ro.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter