Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Catrinel Menghia. E fostă campioană națională și are un corp de vis!

Publicat pe
Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Catrinel Menghia. E fostă campioană națională și are un corp de vis!Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Catrinel Menghia. E fostă campioană națională și are un corp de vis!

Însărcinată în luna a șaptea, Catrinel Menghia și-a chemat sora  într-o vacanță la Roma. Fotografiile dovedesc încă o dată cât de bine seamănă Catrinel și sora ei mai mică, stabilită în SUA, dar și cât de sexy este Lorena. Deși nu a ales modellingul, aceasta lucrează într-o industria în care fizicul e la fel de important.

Deși le desparte un ocean, Catrinel locuind la Roma, iar sora ei în America, cele două s-au reunit de Sărbători în Italia, unde au petrecut cu familia întregită, atât din partea celebrului model-actriță, cât și din partea iubitului ei, producătorul Massimiliano di Lodovico.

Cea care a făcut senzație în fotografiile postate de Catrinel Marlon (nr. numele de actriță al vedetei) a fost sora ei mai mica, Lorena Menghia. Cu toate că nici Lorena nu este străină de showbiz, aceasta cochetând de-a lungul timpului cu modellingul și având o relație în anii trecuți cu pilotul Norris Măgeanu, este foarte discretă cu expunerea publică.

Lorena Menghia, la fel de sexy precum sora ei model

Totuși, de Sărbători, ambele surori au făcut publice o serie de fotografii din care reiese cât de bine se înțeleg. Nu știm ce excese culinare a făcut de Sărbători Catrinel, însărcinată în șapte luni, dar cu siguranță că Lorena a fost ponderată, dată fiind ocupația ei. Deși ar fi putut alege să devină model, precum sora sa, a preferat să se concentreze pe sport. Fostă campioană națională la săritura în înălțime în 2005, Lorena este personal trainer și este atât de pasionată de ceea ce face, încât mai toate postările pe Instagram o prezintă în sala de fitness. Nu recomandăm să aruncați o privire pe fotografiile din galeria noastră foto dacă aveți de gând să săriți calul de Revelion cu bucatele, Loredana are un abdomen de invidiat.

'O las pe Catrinel să fie modelul familiei. Nu o să alerg niciodată prin NY cu book-ul sub braţ, aşteptând ore în şir la castinguri. Nu lucrez pentru nici o agenţie. Acum sunt personal trainer şi doresc să cresc profesional în direcţia asta. Mai târziu chiar vreau să am o sală de sport a mea, cu un concept de fitness unic', declara Lorena în urmă cu câțiva ani pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Citește și:

Fotografia care acum câțiva ani era imposibilă! Irina Columbeanu, alături de mama ei, Monica Gabor, și de Mr Pink

FOTO! Anca Lungu și-a botezat băiețelul la Nisa. La eveniment a luat parte o vedetă foarte cunoscută de la noi

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter