Cum s-au fotografiat Monica Gabor și Mr. Pink. după zvonurile că s-au despărțit. Imaginea a stârnit reacții

Publicat pe

Cum au fost surprinși Monica Gabor și Mr. Pink, la scurt timp după ce s-a aflat că s-au căsătorit în secret. Cei doi s-au pozat în ipostaze tandre, iar imaginea a ajuns pe rețelele de socializare. Nu se mai feresc de ochii curioșilor, pentru că în ultima vreme, vedeta a tot postat diverse fotografii cu alesul inimii. Cum au apărut, de data aceasta, în fața tuturor?!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Monica Gabor trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mr. Pink. După ce s-a despărțit definitiv de Irinel Columbeanu, vedeta a plecat peste Ocean, unde și-a întâlnit alesul inimii. După o lungă relație, de ani de zile, se pare că cei doi s-ar fi căsătorit, așa cum s-a dat de gol chiar Irinel Columbeanu. Monica Gabor este foarte discretă cu viața ei personală și încearcă să o țină cât mai departe de ochii curioșilor.

Cum s-au fotografiat Monica Gabor și Mr. Pink. după zvonurile că s-au despărțit. Imaginea a stârnit reacțiiCum s-au fotografiat Monica Gabor și Mr. Pink. după zvonurile că s-au despărțit. Imaginea a stârnit reacții

Aceasta a încercat să-și țină fericirea secretă și a ezitat mereu să dea detalii din viața ei amoroasă. De ceva timp, vedeta a început să posteze imagini și diferite videoclipuri, pe pagina ei de Instagram, prin care arată că lucrurile merg ca pe roate între ea și partenerul ei de viață.

Citește și: Cum s-au afișat Monica Gabor și Mr. Pink, după ce s-a aflat că sunt căsătoriți. Imaginea postată de vedetă

Citește și: Ce cadou a primit Irinel Columbeanu de la Monica Gabor și fiica lor: „Ar fi fost altceva dacă erau alături de mine”

Citește și: Ce câștiguri uriașe are George Burcea, anual. Fostul soț al Andreei Bălan deține o companie prosperă

Citește și: Teodora a renunțat la verighetă, la Insula Iubirii: „Mă simt foarte eliberată”

Cum au fost surprinși Monica Gabor și Mr. Pink

Monica Gabor a început să fie, din nou, activă pe rețelele de socializare, unde postează imagini din viața ei personală. Deși este foarte discretă în ceea ce privește viața amoroasă, vedeta mai publică din când în când și imagini cu partenerul ei de viață. Aceasta își însoțește iubitul în călătoriile de afaceri, pe care aceste le are, în diferite colțuri ale lumii. De data aceasta, Monica și partenerul ei au plecat în Dubai, la Ramona Gabor.

Vedeta le-a arătat internauților cum s-a distrat alături de sora ei în Dubai, dar și noi ipostaze tandre alături de Mr. Pink. După ce zilele trecute, fosta 'scorpie de la Izvorani' le-a arătat urmăritorilor ei de pe Instagram, o fotografie cu soțul ei, iată că și de această dată, Monica a publicat o imagine cu Mr. Pink. Cei doi se țin de mână, romantic, iar la încheietura Monicăi se poate vedea un ceas scump, cu diamante. La mâna lui Mr. Pink se află un șirag de mătănii budiste, numite și Mala Japa.

Cum l-a cunoscut Monica Gabor pe Mr. Pink

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu și Mr. Pink s-ar fi cunoscut la un curs de perfecționare a limbii engleze. Afaceristul era căsătorit, la acea vreme, însă acest lucru nu l-a împiedicat să se îndrăgostească de frumoasa româncă. Se pare că începutul lor de relație nu a fost tocmai unul bun, însă lucrurile au devenit frumoase pe parcurs. De curând, Irinel Columbeanu a dezvăluit că Monica Gabor și Mr. Pink sunt soț și soție.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă