Teodora a renunțat la verighetă, la Insula Iubirii: "Mă simt foarte eliberată"

Publicat pe

Cei care au pariat pe cuplul lor s-au înșelat, iar asta deoarece Teodora a renunțat la verighetă, la Insula Iubirii. Concurenta în vârstă de doar 19 ani a realizat că, de fapt, nu era fericită în relația cu Alex, așadar unul dintre cele mai puternice cupluri este pe cale să se destrame.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Teodora și Alex sunt singurul cuplu căsătorit de la Insula Iubirii, însă, în cel mai recent episod al show-ului, ea a renunțat la verighetă, semn că urmează să aibă loc un deznodământ nefericit. Între cei doi soți este o diferență de 12 ani, iar acum tânăra s-a convins că relația lor nu este deloc ceea ce părea și este decisă să se despartă de soțul ei.

Teodora a renunțat la verighetă, la Insula Iubirii: "Mă simt foarte eliberată"Teodora a renunțat la verighetă, la Insula Iubirii: "Mă simt foarte eliberată"

Teodora a renunțat la verighetă, la Insula Iubirii

Despărțirea dintre Teodora și Alex la Insula Iubirii este, cu siguranță, cea mai surprinzătoare, deoarece, la intrarea în reality show, cei doi păreau un cuplu extrem de îndrăgostit și de sudat. Dacă el a fost extrem de introvertit și rezervat pe insula băieților, ea s-a deschis și l-a primit în proximitatea ei pe Ali, ispită care a încercat să-i deschidă ochii cu privire la relația ei cu Alex. În cele din urmă, Teodora a luat decizia de a se despărți de soțul ei, iar primul pas a fost renunțarea la verighetă.

Citește și: Alex Marcu de la Insula Iubirii a avut o relație cu o minoră: „Fosta lui iubită avea 16 ani”

Citește și: De ce s-au despărțit Teodora și Alex Marcu de la Insula Iubirii, după o lună de relație:'Nu am acceptat…'

Citește și: Alex Marcu de la Insula Iubirii a fost deranjat de întâlnirea soției sale cu ispita Ali, în camera liberă:

Citește și: Cum se înțelege Valentina Pelinel cu ceilalți 6 copii ai lui Cristi Borcea: „Nu am forțat relația cu niciunul' / EXCLUSIV

‘De acum încolo, o să fac lucruri care contează pentru mine, doar ce îmi place, ce simt și nu o să mă mai gândesc la nimeni. Mă simt foarte eliberată după ce am luat decizia de a fi singură. Indiferent de ce promisiuni mi-ar spune Alex, nu m-aș întoarce înapoi, pentru că m-am simțit mai bine ca niciodată acum. Insula Iubirii nu e aici să ne despartă. Te ajută să realizezi niște lucruri pe care acasă nu le realizai. Sunt foarte fericită. Mă simt foarte bine și liniștită și mă simt cum nu m-am mai simțit de mult timp.

Eu, până să vin aici, am crezut că am relația cea mai perfectă, dar nu era așa. Eu aici am văzut un alt Alex pe care nu l-am văzut niciodată și asta m-a ajutat să iau o decizie. Credeam că eram foarte fericiți, dar de fapt nu eram. Cred că era o obișnuință. Am luat o decizie și așa am simțit. Îmi pare rău că nu i-am spus mai întâi lui Alex și după celorlalți, dar atunci, cu Ali, asta am simțit să spun. M-am gândit doar la mine când am luat această decizie. Mi-am dat seama că nu sentimentele și iubirea contează 100%. Degeaba mă iubești dacă nu ne înțelegem, degeaba mă iubești dacă eu mi-am dat seama de niște lucruri, degeaba mă iubești dacă minți și așa mai departe, a spus Teodora.

Alex și-a văzut soția în pat cu ispita, la Insula Iubirii

De-a lungul show-ului, Alex a fost cel mai introvertit dintre concurenți, la fiecare bonfire de la Insula Iubirii preferând să vadă singur filmulețele care o înfățișau pe soția lui pe Insula Ispitelor. Deși a refuzat până în ultima clipă să creadă că va fi trădat în dragoste, iată că Alex a avut parte de o surpriză imensă, ieri, din partea Teodorei.

În cadrul ultimei emisiuni, concurentul a fost chemat singur la un bonfire de către Radu Vâlcan, iar acest lucru nu prevestea nimic bun…

„Nu știu ce voi vedea, dar sunt curios. Prefer să fiu surprins, decât să-mi fac anumite filme. Eu am mare încredere până la capăt, indiferent ce voi vedea acolo. Faptul că sunt acum față în față cu el, sunt încrezător și aștept să văd’, a spus Alex, în timp ce se afla în mașina care urma să-l ducă la bonfire.

Și iată că Alex a văzut niște imagini tulburătoare. Teodora, soția lui, i-a propus ispitei ei masculine preferate, Ali, să doarmă împreună, mai în glumă, mai în serios.

În pofida faptului că și-a văzut soția în pat cu ispita, și acolo au existat destule atingeri și îmbrățișări tandre, Alex a conchis că va lupta pentru relația lui până la capăt, chiar dacă soția lui a renunțat la inel…

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter