Cum se înțelege Valentina Pelinel cu ceilalți 6 copii ai lui Cristi Borcea: „Nu am forțat relația cu niciunul” / EXCLUSIV

Publicat pe

Cum se înțelege Valentina Pelinel cu ceilalți 6 copii ai lui Cristi Borcea? Este întrebarea ce a stăruit multă vreme pe buzele oamenilor, după ce blondina a devenit soția celebrului om de afaceri. Acesta are 9 copii cu 4 femei diferite, dintre care 3 și cu actuala lui parteneră de viață. Împreună, aceștia formează o frumoasă familie, cum rar ți-e dat să vezi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ai uimit pe toată lumea cât de ușor ai reușit să te integrezi în familia extinsă a soțului tău. Și aici mă refer la ceilalți copii ai lui Cristi. Cum te-au primit? Se spune că, în general, copiii sunt cei mai sinceri și pe ei nu îi poți păcăli…

A fost totul atât de natural și de firesc, încât nu am simțit vreo clipă vreo presiune. Nu am încercat să iau locul nimănui, nu am forțat relația cu niciunul dintre copiii lui Cristi, ci, pur și simplu, am dezvoltat cu fiecare o interacțiune naturală și de la sine. Dragostea de soție și cea de copii e diferită, se simte, se trăiește și se exprimă în moduri complementare, nu se pot compara.

Cum se înțelege Valentina Pelinel cu ceilalți 6 copii ai lui Cristi Borcea: „Nu am forțat relația cu niciunul' / EXCLUSIVCum se înțelege Valentina Pelinel cu ceilalți 6 copii ai lui Cristi Borcea: „Nu am forțat relația cu niciunul' / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a schimbat viața Valentinei Pelinel de când s-a căsătorit cu Cristi Borcea:„Nu este greu să fii doamna Borcea, pentru că nu este o etichetă. Sunt soția unui bărbat…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce sacrificii face Valentina Pelinel zilnic pentru a-și păstra silueta:„Poftesc la carbohidrați' 

Citește și: Câte kilograme are Raluca Bădulescu, după ce a slăbit spectaculos:”Am 46 de kilograme, la 1,70 înălțime, port măsura XXS…”

Citește și: Raluca Pastramă a născut. Prima imagine cu fetița:„Ești binecuvântarea cea mai mare'

Cum se înțelege Valentina Pelinel cu ceilalți 6 copii ai lui Cristi Borcea

Cât de implicat este Cristi în creșterea copiilor? Cât timp petrece cu ei, ce îi învață?

Mai important pentru mine este cum se implică. Cristi este un om ocupat, businessurile îi ocupă mult timp și, cu toate acestea, își face timp zilnic pentru a petrece cu copiii, ceea ce pentru mine este cel mai important aspect.

Cum ești tu, Valentina, ca soție? Dar ca mamă? Noi te vedem mereu zâmbind sau chiar râzând cu gura până la urechi, dar mai ai momente în care îți pierzi cumpătul, poate ridici tonul?

Eu sunt o fire optimistă, veselă, prezentă, îmi place să fiu bucuroasă și să trăiesc frumos, mă axez mereu pe pozitiv, dar asta nu înseamnă că nu am momentele mele dificile sau tensionate. Însă întotdeauna aleg să văd partea plină a paharului și să merg înainte, știind că totul se întâmplă spre binele meu și să acționez atunci când este cazul.

Cum te-a schimbat relația cu Cristi? Ai învățat să ai răbdare mai multă?

Fiecare relație are impact asupra noastră în moduri diferite. Asta dacă ești dispus să te observi și să înveți ceva nou despre tine tot timpul. Relația cu Cristi m-a schimbat la fel ca și relația cu copiii mei. Am devenit nu doar răbdătoare, cât mai perceptivă la nevoile celorlalți, la priorități, am căpătat mai multă toleranță și înțelegere față de diferențele dintre noi. Am învățat cumva să mă adaptez mai rapid și să iubesc omul Cristi așa cum este el, acceptându-i personalitatea în aspectele ei fundamentale, dar lucrând acolo unde este posibil, exact ceea ce fac și cu mine. Și ceea ce cred că reprezintă succesul unei relații sănătoase.

Aveți un loc de suflet, de care vă leagă amintiri despre începuturile voastre?

Ce poate fi mai special decât locul pe care îl ocupăm unul în sufletul celuilalt?

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter