Alex Marcu de la Insula Iubirii a avut o relație cu o minoră: "Fosta lui iubită avea 16 ani"

Publicat pe

Alex Marcu de la Insula Iubirii a avut o relație cu o minoră. Cuplul format din Alex și Teodora Marcu a intrat imediat în atenția publicului, după ce bărbatul a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre soția lui. Acum, concurenta de la Insula Iubirii a făcut public un detaliu din trecutul iubitului ei. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alex și Teodora Marcu au acceptat provocarea de a face parte din noul sezon de la Insula Iubirii. Cei doi îndrăgostiți formează o relație de mai mulți ani și chiar au ajuns în fața ofițerului de stare civilă. Mulți s-au mirat că tânăra a decis să facă pasul cel mare atât de devreme, mai ales că diferența dintre ei este una destul de mare, ea are 19 ani, iar el este mai mare cu 12 ani.

Alex Marcu de la Insula Iubirii a avut o relație cu o minoră: "Fosta lui iubită avea 16 ani"Alex Marcu de la Insula Iubirii a avut o relație cu o minoră: "Fosta lui iubită avea 16 ani"

Ei bine, chiar dacă iubirea dintre ei este extrem de mare, au decis să participe la Insula Iubirii pentru a-și testa relația. Însă, nici bine nu a început emisiunea, că deja au început să facă dezvăluiri neașteptate unul despre celălalt. Iată ce spune acum Teodora despre soțul ei!

Citește și: De ce s-au despărțit Teodora și Alex Marcu de la Insula Iubirii, după o lună de relație:”Nu am acceptat…”

Citește și: Alex Marcu de la Insula Iubirii a fost deranjat de întâlnirea soției sale cu ispita Ali, în camera liberă:

Citește și: Mari Fica, dezvăluiri despre experiența Survivor: „Fizic deveneam tot mai lenți fără să vrem'

Citește și: Cum a ajuns să o lase Irinel Columbeanu pe Irina, fiica lui, să se mute definitiv în SUA:'Mr Pink începu să-l certe…'

Alex Marcu de la Insula Iubirii a avut o relație cu o minoră

În cadrul Bonfire-ului, Teodora Marcu a fost întrebată de fostele relații ale lui Alex, iar, spre surprinderea tuturor, a spus că acesta s-a iubit cu o minoră. Totul se întâmplă în urmă cu mai mulți ani, iar la vremea respectivă bărbatul avea 29, iar iubita lui 16 ani.

Totodată, concurenta de la Insula Iubirii a mai ținut să precizeze faptul că acesta preferă fetele mai tinere, care nu au carieră și pot pleca cu el prin țară. Amintim că Alex Marcu este magician și așa a început și relația cu Teodora, ea fiind asistenta lui.

Fosta lui iubită avea 16 ani, el avea 29 (…) Îi plac fetele mai mici pentru că noi astea mai mici nu avem deja o carieră și nu trebuie să renunțăm la ce facem ca să plecăm cu el.', a explicat Teodora.

Teodora Marcu de la Insula Iubirii a făcut videochat

Nu este prima oară când îndrăgostiții fac publice detalii neștiute despre trecutul lor. Într-o altă ediție, Alex Marcu a spus că soția lui a făcut pentru o perioadă videochat. Ulterior, tânără a recunoscut că a fost model pentru videochat, însă nu a făcut pentru o perioadă destul de lungă de timp. Din două săptămâni, soția lui Alex a fost model doar câteva zile. De asemenea, a mai precizat faptul că nu a făcut-o pentru bani, ci doar pentru că era curioasă să vadă cum este.

„Îi e frică să mă piardă. Da, este adevărat. Nu am făcut videochat, am vrut să văd cum e și ce e acolo. Cam în două săptămâni am fost câteva zile. Nu căutam o sursă de venit. M-am oprit înainte să mă văd prima dată cu Alex.

Am zis că poate continui sau nu, dar nu era ceva ce-mi plăcea foarte foarte mult. El nu a înțeles că acolo nu trebuie să te dezbraci dacă nu vrei. Dacă îmi doream să fac asta în continuare, mă accepți așa cum e. Oricum nu cred că rămâneam acolo’, spune Teodora Marcu.

sursă foto- Captură de ecran, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter