Cum gestionează Iuliana Marciuc și Adrian Enache momentele tensionate în relație: „Atunci când ies scântei...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

A debutat în televiziune în urmă cu mai bine de 30 de ani și de atunci s-a situat mereu în preferințele telespectatorilor. De data asta însă, am vrut să aflăm de la Iuliana Marciuc, una dintre vedetele de prim rang ale TVR, nu care este secretul longevității ei pe sticlă, ci cel al femeii de carieră, iubită și mamă, care are o familie superbă și care gestionează perfect ambele planuri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Iuliana, te prindem într-o perioadă extrem de aglomerată, dar mai bine te lăsăm pe tine să ne dai detalii din culisele Eurovision și tot ceea ce implică ce noi nu vedem la TV…

Selecția Națională este în plină desfășurare și sunt foarte încrezătoare în șansele României la ediția din acest an a concursului. TVR a revenit la organizarea unui concurs național, iar acest lucru a crescut volumul de înscrieri și, implicit, nivelul competiției. O competiție puternică naște performanță, ceea ce îmi dă încredere că, anul acesta, vom face o figură frumoasă. Înainte de ultimul act al concursului național au rămas în cursă zece piese finaliste și sper să câștige cea mai bună. Vă invit să urmăriți show-ul de sâmbătă, 5 martie, și să votați piesele preferate. Vom risipi emoțiile concursului cu recitaluri-surpriză, iar la finalul serii vom afla reprezentantul României la Eurovision!

Cum gestionează Iuliana Marciuc și Adrian Enache momentele tensionate în relație: „Atunci când ies scântei...'/ EXCLUSIVCum gestionează Iuliana Marciuc și Adrian Enache momentele tensionate în relație: „Atunci când ies scântei...'/ EXCLUSIV

Iuliana Marciuc: „E foarte important să ne susținem unul pe celălalt'

Înainte de a începe Eurovision, spuneai că Adrian va fi plecat într-un turneu în America la început de an și Canada, împreună cu fiica lui, Diana. Având în vedere cât de ocupați sunteți în plan profesional amândoi, cum reușiți să restabiliți echilibrul în plan personal? Cum sunt pentru voi perioadele în care sunteți departe unul de celălalt?

Cred că este foarte important să ne susținem unul pe celălalt, ne respectăm reciproc munca și suntem mândri de ceea ce fiecare dintre noi face. Ne și încurajăm, ceea ce este foarte important. Vizavi de plecări… acestea sunt de fiecare dată însoțite de regăsiri, deci povestea este cu atât mai frumoasă. Pentru mine este important că Adrian nu uită să mă felicite, să mă încurajeze și, lucrând în același domeniu, poate să îmi dea și sfaturi de care să țin cont. La rândul meu, și eu mă implic în munca lui. De exemplu, anul trecut am primit din partea lui provocarea de a lucra din nou împreună. Am produs un podcast, care se numește „Live-ul lui Enache. Eu în calitate de producător și el cu invitații… Este un proiect care poate fi urmărit pe YouTube-ul său de artist și merge foarte bine. „Live-ul lui Enache se detașează prin calitatea invitaților, a momentelor speciale create în direct și prin particparea inedită a lui Paul Stângă, unul dintre cei mai mari acordeoniști.

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache:”Cu Diana am o relație…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a afectat-o pe fiica lui Adrian Enache divorțul părinților.Ce relație are Diana cu Iuliana Marciuc

Citește și: Ce scumpiri aduce în România războiul din Ucraina.Prețul gazelor, nivel record.

Citește și: Părerea unui specialist cu privire la prăbușirea elicopterului din Dobrogea:”Le lipsesc sisteme moderne, e mare nevoie să fie modernizate”

Iuliana Marciuc: „Ni se pare că timpul nu ne mai ajunge'

În toată această goană, ca să zic așa, mai aveți și momente doar pentru voi? Ce vă place cel mai mult să faceți când vă petreceți timpul împreună?

Chiar că este o goană nebună pe care am observat-o încă de la începutul acestui an. Ni se pare că timpul nu ne mai ajunge și, cu toate astea, reușim să evadăm. Ne place foarte mult să fugim, de exemplu, la mare, chiar și pentru o zi. Ne facem timp să ne întâlnim cu prietenii, fiindcă pentru amândoi prietenia este importantă. Și tot atât de important este și timpul pe care îl petrecem cu David. Sunt bucuroasă că Adrian întotdeauna găsește activități pe care să le facă împreună cu David, ca între băieți. Cred că este important pentru un adolescent să petreacă timp de calitate alături de tatăl său.

Iuliana Marciuc: „Certurile mici sunt foarte rare'

Cred că, fără nicio excepție, nu există relație fără momente tensionate sau certuri care izbucnesc uneori chiar din nimic. Care sunt subiectele de la care vă „aprindeți? Chiar, îți aduci acum aminte să fi existat o perioadă de mai multe zile în care să fi stat supărați unul pe celălalt?

Poate o să te mire, dar certurile mici despre care vorbești sunt foarte rare în familia noastră. De obicei, se mai iscă din contraziceri pe subiecte care țin de profesia noastră. Dacă ar fi să vorbesc despre o perioadă mai lungă în care am stat supărați… poate a fost aceea în care fiecare a avut nevoie să se regăsească.

Iuliana Marciuc: „Fiecare respectă libertatea celuilalt'

După mai bine de 25 de ani de relație, împreună pe un drum ce nu a fost mereu lin, ați reușit să vă protejați relația în vremuri în care auzim la fiecare pas despre câte o despărțire sau un divorț, după mulți ani de căsnicie chiar. Care este secretul vostru, cum ați reușit să rămâneți pe aceeași lungime de undă fără măcar să vă gândiți la o decizie radicală?

Fiecare respectă libertatea celuilalt, suntem persoane foarte independente și am învățat să trăim unul cu celălalt. Am învățat și că iubirea se întreține și permanent avem grijă de ea. Chiar dacă sentimentele se mai transformă în timp, am fost avantajați, pentru că ele ne-au sudat și mai mult relația. Pe lângă iubire, există o admirație și un respect față de ceea ce face celălalt și care ne face permanent să mergem mai departe. Mai e și faptul că Adrian vrea de fiecare dată să surprindă și m-a învățat și pe mine. În relația noastră nu există monotonie.

Iuliana Marciuc: „Dintre noi doi eu sunt mai diplomată'

Atunci când vine vorba despre conviețuire, se mai adună nemulțumiri, care pot da naștere la situații incomode… De fiecare dată când te urmăresc, mi se pare că ești un munte de calmitate, dar bănuiesc că sunt lucruri care te enervează și peste care chiar nu poți trece cu ușurință. Ce reproșuri faci în casă și ce ți se reproșează ție?

Așa cum am spus, micile nemulțumiri sunt foarte rare în familia noastră și țin mai mult de contraziceri. Supărarea însă nu o ținem niciunul, niciodată și, așa cum se zice, nu uităm să ne spunem noapte bună și nici nu ne culcăm supărați. Discutăm toate lucrurile împreună și rar ne facem reproșuri. Evident, dintre noi doi eu sunt mai diplomată și am învățat în timp că cel mai bine este atunci când ies scântei să găsesc cum să fac lucrurile să se calmeze.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter