Cum l-a cunoscut, de fapt, Alexandra Stan pe Emanuel Necatu: ”Mă simțeam foarte bulversată”

Publicat pe

Cum l-a cunoscut, de fapt, Alexandra Stan pe Emanuel Necatu. Cunoscuta artistă a vorbit pe larg despre fosta căsnicie. Vedeta a dat cărțile pe față și a povestit cum l-a întâlnit, de fapt, pe fostul ei soț și cum a ales să-și pună pirostriile în mare taină. Cântăreața a explicat și motivele despărțirii, după doar câteva luni de mariaj!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan a povestit cum l-a cunoscut, de fapt, pe Emanuel Necatu. Celebra cântăreață a spus lucrurilor pe nume și a vorbit pe larg despre fosta ei căsnicie, care a durat doar câteva luni. Nimeni nu se aștepta ca vedeta să pună punct mariajului, la scurt timp după ce s-a afla că s-a căsătorit. Asta pentru că Alexandra Stan a ținut ascuns o perioadă faptul că este femeie măritată, cu acte-n regulă.

Cum l-a cunoscut, de fapt, Alexandra Stan pe Emanuel Necatu: 'Mă simțeam foarte bulversată'Cum l-a cunoscut, de fapt, Alexandra Stan pe Emanuel Necatu: 'Mă simțeam foarte bulversată'

Alexandra Stan a vorbit în podcastul lui Mihai Morar despre fosta căsnicie. Vedeta recunoaște că atunci când l-a cunoscut pe fostul ei soț era foarte bulversată. Alexandra Stan a suferit enorm, după ce pisica ei a murit, fapt pentru care era mereu tristă. În acea perioadă l-a cunoscut pe Emanuel, care i-ar fi arătat calea spre credință, spune ea.

Citește și: Cum și-a revenit Alexandra Stan după divorțul de Emanuel Necatu: „Sunt foarte bine'

Citește și: Cum a trecut Alexandra Stan peste divorț: „Soluția în cazul unei situații dificile nu vine neapărat pe moment' / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit să negocieze împăcarea. În ce ipostaze au fost surprinși

Citește și: Rihanna a născut un băiețel. Artista și A$AP Rocky au devenit părinți pentru prima oară

Cum l-a cunoscut, de fapt, Alexandra Stan pe Emanuel Necatu

Alexandra Stan a povesit cu amănunte cum l-a cunoscut pe fostul ei soț și cum au ajuns să fie împreună timp de câteva luni bune. „Eu voiam să mă duc la un eveniment. A venit și el la eveniment, ca să fie lângă mine, asta înainte să fim împreună, după care, după evenimentul respectiv îmi zicea că am foarte mulți oameni care îmi vor răul în jurul meu, care îmi trimit gânduri negative. Și el a „lucrat” non-stop, făcea rugăciuni ca să mă ajute să scap de energia aia. Îți dai seama că eu eram: ‘Doamne, ce tare!’.

Eram oricum dezechilibrată atunci, se întâmplase chestia cu motanul meu, murise și eram așa, zici că îmi murise copilul. Mă simțeam foarte bulversată. Și a venit fix în momentul ăla în viața mea.”, a povestit Alexandra Stan, în cadrul podcastului precizat.

Alexandra Stan a spus motivul despărțirii de Emanuel Necatu

Cunoscuta artistă a vorbit și despre motivele despărțirii. Se pare că relația lor a început să nu mai meargă bine odată cu trecerea timpului. Pe parcursul căsniciei, și-au dat seama că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. Mai mult decât atât, vedeta susține că Emanuel ar fi încercat să o îndepărteze de toți prietenii ei apropiați.

 „Emanuel a fost foarte așa…pentru el tot anturajul meu, toate prietenele mele, oamenii cu care lucram, oamenii pe care îi știam, toți aveau o influență proastă asupra mea. Și chiar mă pusese să dau „block” la multă lume, și am dat, ca să mă rup cu totul. Eu am crezut că sunt eu undeva, într-un punct în care nu-mi dau seama ce se întâmplă și că e ceva ‘dark’ în viața mea și el a venit să mă ajute. Asta era percepția.

Mi-am dat seama mai târziu că el încerca să mă rupă de tot, ca să mă acapareze el și să mă manipuleze. Asta era, de fapt. Adică nu zic. Da, m-a îndreptat mai mult către credință și către Dumnezeu, dar eu oricum întotdeauna am fost credincioasă. Dar știi cum e, un om te învață, dar nu trebuie să te sperie, că toți din viața ta îți vor răul, toți vor să te manipuleze, să profite de tine.”, a mai spus Alexandra Stan, în podcastul lui Mihai Morar.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter