Laurette a plâns la TV! Cum l-a cunoscut pe bărbatul care a bătut-o: "M-a agățat la mall"

Publicat pe

Laurette a izbucnit în lacrimi în momentul în care a povestit despre momentul în care a fost bătută de un bărbat într-un hotel din Capitală, în data de 9 martie. Aceasta a declarat că ea și agresorul se mai întâlniseră până atunici, însă nimic nu a făcut-o să creadă că el ar fi în stare să-i facă rău.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Laurette a trecut prin clipe de coșmar atunci când un bărbat a agresat-o fizic într-o cameră de hotel. Laurette îl cunoscuse pe agresor în urmă cu vreo șase luni, din întâmplare, în fața unui complex comercial. Aceasta a continuat să țină legătură cu bărbatul în cauză, însă nimic din comportamentul lui nu i-a dat de bănuit că acesta i-ar putea face rău.

Laurette a plâns la TV! Cum l-a cunoscut pe bărbatul care a bătut-o: "M-a agățat la mall"Laurette a plâns la TV! Cum l-a cunoscut pe bărbatul care a bătut-o: "M-a agățat la mall"

Agresorul nu i-a spus numele lui real lui Laurette. Ba chiar i-ar fi spus vedetei că este tatăl a două fetițe. După ce a explicat ce a declarat în fața autorităților, Laurette a izbucnit în lacrimi în momentul în care a adus vorba despre familia ei.

Îmi pare rău față de familia mea, îi transmit mamei mele să mă ierte. Știu că am greșit, am căzut în capcana acestui agresor. Nici o femeie nu ar trebui să treacă prin ce am trecut eu. Eu îl cunoșteam de șase luni, din ianuarie. M-a abordat la ieșire din Mall Băneasa. Avea numărul meu de atunci de la o prietenă comună. Avea numere de la mai multe persoane publice, fete. Era a treia sau a patra oară când mă vedeam cu el. Știu doar că s-a recomandat că e Cristi din Brașov, că are două fetițe. Dar Cristi nu era numele lui', a spus, printre lacrimi, Laurette, în direct la Xtra Night Show, potrivit Click.ro

Citește și: Imagini înfiorătoare! Laurette are mâinile și picioarele distruse după ce a fost bătută în camera de hotel:„Bine că nu am murit'

Citește și: Laurette depune plângere penală împotriva bărbatului care a bătut-o la hotel.Ce acuzații îi aduce

Citește și: Îl mai ții minte pe Laurențiu Cazan?Din ce trăiește artistul, la 63 de ani, în plină pandemie

Citește și: Oana Roman încă suferă în urma divorțului de Marius Elisei:„Mi-e dor de timpul petrecut împreună'

Cine este bărbatul care a bătut-o pe Laurette

Laurette a depus plângere penală împotriva bărbatului care a bătut-o. însă, agresorul a făcut și el acest demers, spunând că are maxilarul deplasat și un dinte lipsă.

Laurette a făcut o serie de dezvăluiri despre agresorul său.

Îl cheamă M. T., așa am înțeles la Poliție. El s-a dat drept Cristi. Eu am plătit camera pentru că el nu a vrut să plătească la final, după incident, a refuzat. Și am scos cardul și am plătit eu. Eu rămân stupefiată ce mesaje de ură primesc în mediul online, în fond și la urma urmei, era să mor acolo. Putea fi oricine în locul meu', a mai spus Laurette.

Laurette, despre bărbatul care a bătut-o

Laurette îl știa de ceva timp pe bărbatul care a bătut-o, însă nu și-a imaginat niciodată că va ajunge într-o astfel de situație.

Eu îl cunoșteam de mai mult timp, el a insistat  la mine în mai multe rânduri, 6-7 luni. M-am întâlnit cu el cu o seară înainte și părea un domn destul de ok. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viața și mulțumesc Poliției că a venit într-un timp foarte prompt și efectiv am scăpat cu viața și pot să vorbesc cu dumneavoastră acum', a declarat Laurette.

Laurette susține că a înregistrat totul, pentru că și-a dat seama la un moment dat că ceva nu este în regulă.

Eu am și înregistrarea pentru că eu am avut un feeling și când m-am întâlnit cu el în seară precedentă am înregistrat toată discuția dintre mine și el timp de 1:20 cât am stat de vorba. Și o să pun la dosar toată înregistrarea în care se vede clar că eu am refuzat categoric cadouri din partea lui', a mai spus Laurette pentru sursa citată.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter