Cum a reacționat mama Geta, după ce Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit: „Nu știam că s-au dus în Turcia, să o ceară”

Publicat pe

Cum a reacționat mama Geta, după ce Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit. Artistul a pregătit un moment special pentru mama băiatului său, tocmai în Cappadocia, Turcia. Cântărețul a cerut-o de soție pe aleasa sufletului său, după trei ani de relație. Ce reacție a avut Mama Geta, când a aflat?!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat mama Geta, după ce Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit. Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe Daniela Iliescu, după trei ani de relație. Cei doi au împreună un băiat minunat, pe nume Milan. Se cunosc de 14 ani, din vreme liceului, fiind amândoi în aceeași clasă. Au păstrat legătura de-a lungul timpului, au rămas prieteni și iată că vor deveni soț și soție. Culiță și-a făcut curaj și a cerut-o de soție pe mama copilului său, într-un cadru de basm.

Cum a reacționat mama Geta, după ce Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit: „Nu știam că s-au dus în Turcia, să o ceară'Cum a reacționat mama Geta, după ce Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit: „Nu știam că s-au dus în Turcia, să o ceară'

Culiță Sterp a mai fost căsătorit o dată, cu Carmen de la Sălciua. Căsnicia lor nu a durat prea mult și au decis să meargă pe drumuri diferite. Se pare că amândoi și-au refăcut viețile sentimentale și urmează să facă pasul cel mare și să ajungă în fața altarului.

Citește și: Tatăl lui Culiță Sterp a fost arestat când mama Geta era însărcinată: „Nu era zi în care să nu plâng'

Citește și: Când își boteaza fiul Culiță Sterp. Mama Geta l-a dat de gol

Citește și: Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital, în toiul nopții: „Nu am scăpat de una, dau de alta'

Citește și: Actrița Rebel Wilson este într-o relație cu o femeie. Primele imagini cu artista și partenera ei: „Iubirea e…'

Cum a reacționat mama Geta, după ce Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit

Mama Geta nu ar fi știut de planurile fiului ei, de a o cere în căsătorie pe Daniela. Totuși, aceasta se bucură foarte mult și le-a transmis un mesaj foarte emoționant. „Eu știam că azi Culiță vine acasă, că se duce șoferul după el la București. Eu nu știam că s-au dus în Turcia ca să o ceară, dar în schimb sunt foarte bucuroasă și să dea Dumnezeu să fie fericiți toată viața! Să le dea multă răbdare și înțelepciune pentru că aceasta e cheia. Dacă nu avem înțelepciune unul cu celălalt și nu ne iubim sincer, nu rezolvăm absolut nimic pe pământ', a declarat mama Geta, pentru Wowbiz.

Mama Geta: 'Câtă fericire și bucurie'

Mama Geta a rămas plăcut surprinsă de surpriza pe care i-a făcut-o Culiță Danielei. 'Oooo da câtă fericire și bucurie pe chipurile voastre!!!!Dumnezeu să fie cu voi si să vă dea multă răbdare și înțelepciune. Frumosii mei!!!', le-a scris Mama Geta, la videoclipul postat de Culiță Sterp, cu cererea în căsătorie.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter