Cum se desfășoară filmările pentru Las Fierbinți, în timpul pandemiei de coronavirus. Mihai Bobonete: "Acum e destul de trist. Mâncăm pe rând, fiecare în rulota lui"

Publicat pe

După relaxarea unor măsuri și ridicarea mai multor restricții s-au reluat filmările unor seriale TV. Printre acestea s-a numărat și 'Las Fierbinți', unde au fost impuse măsuri drastice de protecție, în vederea combaterii răspândirii coronavirusului și evitării infectării nu doar a actorilor, dar și a echipei de producție. Mihai Bobonete vorbește despre cum decurg lucrurile în această perioadă și spune ce nu se vede la TV!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La începutul lunii martie, când în România s-a decretat stare de urgență filmările pentru serialul Las Fierbinți s-au sistat. Acestea s-au reluat în luna iunie, însă nu înainte de a se lua măsurile de protecție necesare.

Astfel, au fost testați toți actorii, precum și membrii echipei de pază și protecție. Următorul pas important a constat în asigurarea perimetrului zonei de filmare, în așa fel încât personalul să se interesecteze numai în momentul în care se filmează cadrele.

Citește și: Andreea Marin, despre relația dintre iubitul ei și Violeta, fiica sa:„Sunt cei mai buni prieteni'

„Am început filmările, dar e foarte ciudat totul. Ne-au testat pe toți. Stăm mereu cu măști. E foarte greu pentru că noi, înainte, eram ca o familie acolo, mâncam împreună cu oamenii din echipa de producție, acum e o bandă trasă, mâncăm pe rând, fiecare în rulota lui. Nu ne intersectăm niciodată la masă, e o schemă foarte ciudată. Noi, filmând de atâția ani, am devenit o familie suntem foarte apropiați și acum e destul de trist”, a declarat Mihai Bobonete, care interpretează personajul Bobiță în serial.

Citește și: Andra Volos și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au împăcat.Ce gest nebunesc au făcut, din iubire

Serialul Las Fierbinți i-a schimbat viața lui Mihai Bobonete

Mihai Bobonete subliniză că acest serial i-a schimbat total viața, gustând din plin faima doândită.

'În primii ani de serial, că anul acesta se fac 10 ani, în primii 4-5 ani primeam reduceri. La piață îmi mai puneau câțiva cartofi în plus când cumpăram. Acum, în ultimii 5 ani, când deja s-a scris prin presă că câștigăm averi impresionante, s-a schimbat situația. Acum, când mă recunosc în piață, mă trag la cântar că zic că am bani mulți. Promoții n-am mai văzut de mult', relatează Mihai Bobonete, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Anamaria Prodan, prima reacție despre cazurile de coronavirus din familie:„Și-au pus măști, s-au protejat'. Cum s-au infectat unchiul și mătușa impresarei

Cum se desfășoară filmările pentru Las Fierbinți, în timpul pandemiei de coronavirus. Mihai Bobonete: "Acum e destul de trist. Mâncăm pe rând, fiecare în rulota lui"Cum se desfășoară filmările pentru Las Fierbinți, în timpul pandemiei de coronavirus. Mihai Bobonete: "Acum e destul de trist. Mâncăm pe rând, fiecare în rulota lui"

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter