Cum se înțeleg Simona Gherghe și soțul ei, în privința copiilor: „De aici sunt mai toate motivele noastre de ceartă”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Simona Gherghe reușește să împace perfect viața profesională cu cea personală. Este prezentatoare, soție și mamă și ne-a spus cum reușește să împace aceste trei „roluri' extrem de importante. Mai mult, gazda show-ului Mireasa ne-a vorbit despre relația cu soțul ei și motivele pentru care se iscă certuri în familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona, mi se pare incredibil că a trecut un an de la ultimul nostru interviu și pandemia e departe de a se fi încheiat… Ce s-a mai schimbat de atunci în viața ta?


Schimbări esenţiale nu au fost. Copiii au crescut, merg amândoi la grădiniţă, cumva ne-am obişnuit să trăim aşa, între valurile pandemiei. Profesional, lucrurile merg foarte bine. La un an de când am preluat „Mireasa, producţia s-a impus ca lider de piaţă în daytime, aşa că sunt mulţumită de alegerea pe care am făcut-o.

Cum se înțeleg Simona Gherghe și soțul ei, în privința copiilor: „De aici sunt mai toate motivele noastre de ceartă'/ EXCLUSIVCum se înțeleg Simona Gherghe și soțul ei, în privința copiilor: „De aici sunt mai toate motivele noastre de ceartă'/ EXCLUSIV

Simona Gherghe: „Mi-am propus să-mi fac un folder cu replicile copiilor'

În vara asta, ați fost cu toții în vacanță în Grecia și știu că ați avut parte și de o escapadă la Paris. Bănuiesc că nu
zborul cu avionul a fost cea mai mare emoție pentru voi… De ce peripeții ați mai avut parte pe timpul sejurului?


Am ajuns în Grecia în plin cod roşu de caniculă, la aproape 40 de grade şi cu incendii care ameninţau mai multe regiuni, inclusiv Rhodos, insula noastră. Dar am avut noroc, pentru că am ajuns la o zi după ce focul fusese stins şi n-am simţit disconfort decât vreo trei zile. În rest, chiar a fost o vacanţă liniştită. Cred că cel mai greu a fost să fac şi să desfac bagaje, căci am tot plecat în luna august. Dar eu sunt fericită când călătoresc. De fapt, sunt pasionată de călătorii şi mi-au lipsit teribil în ultimii doi ani.

Citește și: Cum își protejează Simona Gherghe copiii de COVID-19, când merg la gradiniță:„Testăm, testăm, testăm'

Citește și: Cum arăta Simona Gherghe când a debutat la TV.Avea 24 de ani și prezenta știrile

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Adelina Pestrițu nu-și mai expune fetița pe social media:„E cea mai bună decizie'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce operație estetică își face Bianca Drăgușanu:„Să topim…'

Sunt convinsă că ai o mulțime de întâmplări de povestit de când au venit cei mici pe lume. Ții un jurnal, le-ai notat primele cuvinte, năzbâtiile sau momentele impresionante? Poți să ne împărtășești câteva?

Nu, din păcate nu am un jurnal. Mi-am propus să-mi fac un folder cu replicile lor, pentru că unele mi se par senzaţionale. Mă mai ajută memoria telefonului, cu miile de poze pe care le-am făcut de când s-au născut.

Cum se înțeleg Simona Gherghe și soțul ei, în privința copiilor

Tu și Răzvan aveți parte de timp petrecut doar în doi? Sau nici nu vă puteți imagina cum ar putea fi asta în momentul de față?


Nu prea există. Copiii sunt cu noi permanent. Sunt încă mici, probabil că în timp o să fie mai uşor. Oricum, sunt fericită că am reuşit să plecăm trei zile la Paris, la sfârşitul lui august. Şi sunt şi mai fericită că Ana mi-a zis că s-a simţit bine cu bunicii şi că mai putem pleca în „delegaţie. (râde)

Ce fel de tată este Răzvan? Panicat, relaxat, îi răsfață prea mult pe copii?

E mai panicat ca mine. Îi tot spun să încerce să aibă mai multă încredere în ei că se descurcă. Şi da, îi răsfaţă şi el mult.

Aveți divergențe de opinie în ceea ce privește creșterea copiilor? Dacă da, ne poți da câteva exemple?

De multe ori. De fapt, cred că de aici sunt mai toate motivele noastre de ceartă. Lui i se pare că sunt prea relaxată, mie – că el e prea stresat. Şi tot aşa. (râde)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE NOIEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter