Cum se înțelege fiul Vicăi Blochina cu tatăl lui, Victor Pițurcă: „Este idolul lui”

Publicat pe

Edan, băiatul pe care Vica Blochina îl are cu Victor Pițurcă, a împlinit, recent, 14 ani. Vica este foarte mândră de Edan și îl iubește ca pe ochii din cap. Pe de altă parte, aceasta a vorbit și despre cum se înțelege Edan cu tatăl lui. Vica a mărturisit că baiatul a luat-o prin surprindere când i-a spus că el vrea să fie ca Victor Pițurcă, acesta fiind idolul lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina și Victor Pițurcă au avut o relație timp de 16 ani, deși fostul selecționer era căsătorit. Din dragostea celor doi a venit pe lume Edan, pe care, inițial, Victor Pițurcă nu l-a recunoscut. Băiatul celor doi a împlinit, recent, 14 ani și urmează pașii tatălui său, făcând fotbal de șapte ani. În plus, și Vica Blochina a vorbit, într-un interviu pentru Acces Direct, despre relația pe care Edan o are cu Victor Pițurcă.

Vica Blochina a spus că Edan a luat-o puțin prin surprindere când i-a dezvăluit că el vrea să fie ca tatăl lui, Victor Pițurcă fiind, de altfel, idolul fiului său. Întrebat de mama sa de ce vrea să îi calce pe urme tatălui său, Edan i-a răspuns că Victor Pițurcă este disciplinat.

Citește și: Daniel Pavel, adevărul despre Zanni și finala Survivor:„Singura regie ținea de partea de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran și-a vizitat fetița la spital! Cum se simte Ema:„E pe drumul cel bun'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa.Ciprian locuiește în Germania

Citește și: Ce relație are Smiley cu părinții și cu fratele lui mai mic, Filip:„Așa am crescut, am fost mereu…'/ EXCLUSIV

Victor Pițurcă, idolul fiului său, Edan

Pe Vica Blochina n-au întristat-o afirmațiile fiului ei. Ba din condră. Aceasta este fericită pentru că a constat că atât ea, cât și Victor Pițurcă au fost destul de maturi și că s-au gândit la binele copilului. Prin urmare, Eden, în ciuda dificultăților din trecut, se înțelege de minune cu Victor Pițurcă.

'Eu îmi doresc să fiu ca tata', copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis 'Cum așa?', mi-a zis 'Tati e foarte disciplinat'. Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit', a spus Vica Blochina, pentru Acces Direct.

Vica Blochina: „N-aș mai avea o relație cu un bărbat însurat'

Vica Blochina a mărturisit că ea nu mai are nicio relație cu Victor Pițurcă. Cei doi au ales să țină legătura doar de dragul copilului. Pe de altă parte, Vica spune că, dacă ar da timpul înapoi, n-ar mai avea o relație cu un bărbat însurat pentru că simte că plătește chiar și în momentul de față pentru ce s-a întâmplat.

Eu nu sunt în nicio relație cu el. Totul s-a întâmplat doar pentru copil. (…) Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie. Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat. (…) Cred că în continuare plătesc pentru asta, de aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva', a mai mărturisit Vica Blochina.

Victor Pițurcă și Vica Blochina, împreună timp de 16 ani

Vica Blochina și Victor Pițurcă au avut o relație timp de 16 ani, deși fostul selecționer era căsătorit. Cei doi l-au conceput pe Edan, însă, inițial, Pițurcă nu a vrut să-l recunoască.

În anul 2011, Vica l-a dat în judecată pe Victor Pițurcă pentru stabilirea paternității și a câștigat. După ce s-a demonstrat că Edan este fiul său, judecătorii l-au obligat pe Victor Pițurcă să plătească o pensie alimentară de 50.000 de euro retroactiv și câte 2.900 de euro lunar.

La un an diferență, Victor Pițurcă și-a dorit să aibă custodie comună cu Vica pentru Edan, lucru ce s-a și întâmplat. În prezent, tânărul petrece destul de mult timp și cu tatăl său, alături de care merge și în vacanțe.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter