Cum și-a descoperit Chef Hadad de la Masterchef pasiunea pentru bucătărie și cum s-a angajat: „Am făcut armata trei ani”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Cum și-a descoperit Chef Hadad de la Masterchef pasiunea pentru bucatarie. Juratul ne-a vorbit în exclusivitate despre persoana care l-a îndrumat să aleagă acest drum și cum a cum a dobândit pasiunea pentru gătit. „Bucătăria e cea mai mare pasiune și cea care îmi oferă cele mai mari satisfacții', a subliniat celebrul chef.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anul acesta, jurizați alături de chef Foa și chef Radu Dumitrescu, iar sezonul a fost până acum spectaculos. Sunt mai bine pregătiți concurenții decât cei din sezoanele trecute? Ați avut parte de surprize? Vă întreb, de fapt, dacă v-a impresionat în mod special un concurent care nu este de profesie bucătar.

Concurenții de la „MasterChef fac asta din pasiune. Sunt plini de viață și de talent! E foarte greu să alegi preparate care s-au diferențiat când ai în față oameni ce își pun și sufletul în farfurie și dau tot ce au ei mai bun. Dar dacă ar fi să aleg ceva, cred că preparatul cu miel și gutuie m-a impresionat, în care m-am regăsit și care mi-a adus aminte de copilărie.

Cum și-a descoperit Chef Hadad de la Masterchef pasiunea pentru bucătărie și cum s-a angajat: „Am făcut armata trei ani'/ EXCLUSIVCum și-a descoperit Chef Hadad de la Masterchef pasiunea pentru bucătărie și cum s-a angajat: „Am făcut armata trei ani'/ EXCLUSIV

Chef Hadad: „Sunt un om foarte exigent și perfecționist'

Care dintre cei trei jurați este cel mai dur? Sau rolurile alternează? Care este greșeala în bucătărie peste care nu puteți trece? Și ce apreciați cel mai mult la un bucătar?

Sunt un om foarte exigent și perfecționist, vreau ca totul să fie perfect, până la ultimul detaliu. De aceea, recunosc că sunt dur, poate puțin mai mult decât ceilalți doi colegi de juriu.

Aș vrea să rămânem puțin în sfera asta și să ne povestiți cum a început pasiunea dvs. pentru domeniul culinar. Știu că v-ați născut în Ierusalim și proveniți dintr-o familie cu tradiție în gastronomie. Care sunt cele mai frumoase amintiri din copilărie?

Pasiunea am moștenit-o de la părinți, amândoi gătind extraordinar. Însă tata a fost, de fapt, cel care mi-a trasat această traiectorie, iar noi nu ieșeam din cuvântul lui. Motivat și îndrumat de el, dar simțind și eu chemarea acestei meserii, am avut noroc să ajung într-un context favorabil pentru a învăța gastronomia la cel mai înalt nivel.

Chef Hadad: „În adolescență, tata m-a trimis la Școala de Bucătari din Haifa'

Tatăl dvs., care a fost bucătar pe un vas de croazieră, a fost cel care v-a orientat spre acest domeniu, în adolescență, și astfel ați ajuns la Școala de Bucătari din Haifa. La 19 ani erați deja absolvent, însă a urmat armata… de trei ani! Cum a fost acea perioadă pentru dvs.? În ce fel v-a modelat stagiul militar?

În adolescență, tata m-a trimis la Școala de Bucătari din Haifa. În momentul împlinirii vârstei de 19 ani, m-am înrolat în armată, pentru o perioadă de trei ani, urmând ca apoi să mă angajez ca ajutor de bucătar. Armata ajută în formarea disciplinei, pentru un bărbat cred că este esențială. Să zboare, să prindă curaj, autonomie, încredere, să se descurce în orice situație.

Citește și: De ce s-a stabilit Chef Hadad în România, în urmă cu 25 de ani:„Am simțit atunci că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a descurcat Chef Hadad cu trei copii, după ce a rămas văduv:„Soția avea grijă de familie, eu eram cu adusul banilor'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce procedură medicală a făcut Vlăduța Lupău, după operația de endometrioză, ca să rămână însărcinată:„Mulți medici amână să le comunice pacientelor…'/ EXCLUSIV

Citește și: Anca Țurcașiu, surpriză de proporții de ziua ei. A împlinit 52 de ani:”Doamne, Maica Domnului!”

Chef Hadad: „Bucătăria e cea mai mare pasiune și cea care îmi oferă cele mai mari satisfacții'

Ce alte pasiuni mai aveți în afară de cea din care ați făcut o profesie? Vă place sportul sau poate călătoriile? Când ați fost ultima oară într-o vacanță?

Bucătăria este cea mai mare pasiune și cea care îmi oferă cele mai mari satisfacții. Dar încerc să îmi fac timp de cel puțin două ori pe săptămână și pentru sport. Merg la sală de fiecare dată când am ocazia, lucru ce mă relaxează și îmi dă foarte multă energie.

Ce planuri aveți pentru 2022? Care este cea mai mare dorință a lui Joseph Hadad în momentul de față?

Sper ca în anul 2022 să reușim toți să depășim aceste momente mai puțin reușite cauzate de pandemie. Doresc să îmi duc la capăt planurile de business legate de restaurante, unele dintre ele fiind puse pe hold, să păstrez o legătură mult mai strânsă cu cei dragi, fie ei familie sau prieteni, pentru că, din păcate, vrând, nevrând, ne-am distanțat involuntar unii de alții.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter