Cuplu-surpriză! Gimnasta Diana Bulimar se iubește cu un fost concurent de la Exatlon. Cei doi s-au afișat la ziua de naștere a unui fost coleg

Publicat pe

Reality-show-ul Exatlon a fost presărat cu multe scandaluri și intrigi, dar tot în cadrul competiției s-au legat prietenii pe viață și, din câte se pare, povești de iubire. Surpriza este că s-au legat relații între concurenți din diverse sezoane!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dacă statusul relației dintre Elena Ionescu și Emanuel Neagu este încă incert, între Andrei și Karina s-a legat o frumoasă relație, cei doi având chiar și planuri de căsătorie. Se pare, însă, că recent s-a mai format un cuplu: gimnasta Diana Bulimar din primul sezon se iubește cu Gabriel Nedelcu din sezonul trei.

Gabriel Nedelcu este fratele lui Alex Nedelcu din primul sezon. Diana Bulimar, care a făcut parte din echipa Faimoșilor și Gabriel Nedelcu, din tabăra Războinicilor s-au afișat împreună la ziua de naștere a unui alt concurent din sezonul trei: Mihai Berar, care a împlinit 31 de ani săptămâna trecută.

Citește și: Eva Măruță împlinește 5 ani.Cel mai simpatic copil de pe Instagram a primit declarații emoționante din partea părinților Andra și Măruță

Mihai Berar și-a serbat ziua în compania colegilor jandarmi, a prietenilor din copilărie și, precum era de așteptat, și alături de foștii colegi de la Exatlon. Surpriza petrecerii a fost apariția Dianei Bulimar alături de Gabriel Nedelcu.

Mihai Berar nu și-a aniversat ziua în Capitală, ci în Câmpia Turzii și petrecerea a durat de după amiza până a doua zi dimineață. Fostul concurent Exatlon a ținut să le mulțumească tuturor prietenilor care s-au deplasat de la kilometri distanță, doar pentru a-i fi alături în ziua atât de specială pentru el.

Surpriza Dianei Bulimar pentru Gabriel Nedelcu

Citește și: Fiul lui Florin Salam a aflat sexul bebelușului.Dani va fi tată la 18 ani, la fel ca sora lui

La rândul lui, Gabriel Nedelcu a povestit cum au decurs lucruile și despre surpriza de care a avut parte din partea iubitei.

Am fost alături de Mihai timp de o săptămâna întreagă. M-am simțit perfect în Câmpia Turzii, revederea cu Mihai fiind cu atât mai făină cu cât nu ne mai văzuserăm încă dinainte de pandemie. Ba mai mult, a fost ca și când aș fi fost și eu sărbătorit, grație surprizei pe care mi-a făcut-o iubita mea (n.r. Diana Bulimar), care a conspirat cu Alex și cu Mihai, apărând inopinat vineri seară la party-ul la care eram', a declarat Gabi Nedelcu pentru Click!

Citește și: Ion Ion Țiriac s-a logodit cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, la mai puțin de un an de divorțul de Ileana Lazariuc?Detaliul care i-a dat de gol

Cuplu-surpriză! Gimnasta Diana Bulimar se iubește cu un fost concurent de la Exatlon. Cei doi s-au afișat la ziua de naștere a unui fost colegCuplu-surpriză! Gimnasta Diana Bulimar se iubește cu un fost concurent de la Exatlon. Cei doi s-au afișat la ziua de naștere a unui fost coleg

Sursa foto: Facebook, Instagram, Click

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter