Smiley, acuzat că a fost plătit, după ce a susținut-o pe Andreea Esca: "Nu ar putea cineva să-mi ofere bani ca să scriu că am o cunoștintă bolnavă de COVID. Niciodată!"

Publicat pe

Smiley a reacționat recent, în urma atacurilor survenite pe contul său de socializare după o postare anterioară, în care o susținea pe Andreea Esca după ce aceasta a mărturisit că s-a infectat cu coronavirus. Atacurile internauților au fost atât de virulente, încât l-au determinat pe artist să le dea replica denigratorilor săi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deși, în general, Smiley este extrem de pacifist și preferă să stea departe de scandaluri, iată că, în cele din urmă, artistul a fost scos din calmul său proverbial de comentariile neavenite și de injuriile ce i-au fost aduse pe Facebook, în urma unei postări în care îi îndemna pe români să fie responsabili și să se protejeze, afirmând că noul coronavirus există.

Citește și: Stela Popescu i-a cuplat, acum 22 de ani! Cum a început relația dintre Anca Țurcașiu și fostul ei sot: „A fost prima dată în viața mea când m-am uitat la un bărbat să văd dacă are verighetă”

Boala asta există și se răspândește foarte ușor

Chiar dacă Smiley și-a avertizat fanii că nu va tolera comentariile defăimătoare și pline de ură, internauții nu s-au abținut, postarea sa adunaând peste 3.000 de comentarii, și nu toate de susținere…

„Observ un trend general de a nu crede în nimic, nici în Covid, nici în medici sau oameni, în știință sau în Dumnezeu. Poate putem, totuși, prin declarația Andreei Esca, să învățăm să avem mai multă grijă de noi și să ne ferim de boală, doar atât…
O cunosc și știu prin ce a trecut. Din păcate nu e singura mea cunoștință personală care a avut Covid.
Boala asta există și se răspândește foarte ușor.
Vă rog să aveți grijă de voi cu responsabilitatea celor care știți că de sănătatea voastră depinde sănătatea tuturor. Aș vrea să vă mai rog să nu mă puneți la zid pentru că am exprimat o îngrijorare! Comentariile care nu încurajează grija față de noi, cele care instigă la ură, cele defăimătoare, vor fi șterse”,
a scris artistul pe pagina sa de socializare.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Esca și Alexandre Eram. Vedeta de la ProTV nu s-a lăsat până nu l-a cucerit: 'El avea o altă relație'

Smiley, acuzat că a fost plătit, după ce a susținut-o pe Andreea Esca: "Nu ar putea cineva să-mi ofere bani ca să scriu că am o cunoștintă bolnavă de COVID. Niciodată!"Smiley, acuzat că a fost plătit, după ce a susținut-o pe Andreea Esca: "Nu ar putea cineva să-mi ofere bani ca să scriu că am o cunoștintă bolnavă de COVID. Niciodată!"

„Cea mai grea boală pentru noi toți este răutatea”

La scurt timp după prima postare, deranjat că a fost luat peste picior și chiar înjurat pe propria pagină de socializare, în urma mesajului său, Smiley a reacționat, dându-le replica celor care l-au acuzat că este plătit să susțină că există COVID-19.

„Puteți să mă credeți sau nu. Puteți să mă urmăriți sau nu. Să vă protejați sau nu. Să vă spălați pe mâini, mai des sau mai rar. Sunteți liberi să faceți ce vreți și să credeți în orice.
Eu nu sunt o autoritate, eu trăiesc iubind și cântând, crezând în Dumnezeu, în acțiune, în Oameni și în Viață.

Nu vreau să vă propun un exercițiu de credință, dar măcar, pentru un scurt răgaz, unul de imaginație și gândire:
Cum ar fi ca textul pe care l-am scris ieri să fie doar din grijă pentru noi toți?
Cum ar fi să-mi asum, dinainte, să fiu înjurat, batjocorit, acuzat, luat la mișto, doar pentru că am îndemnat Oamenii să aibă grijă de ei?
Cum te-ai simți să urezi sănătate și să fii înjurat înapoi?

Am citit și am șters cu greutate și mâhnire zeci de comentarii lipsite de orice formă de respect.

Cred că avem nevoie să ne respectăm și să fim uniți. NOI.
Cred că avem nevoie de oameni sănătoși, de o educație sănătoasă, într-o țară sănătoasă și civilizată. Mai ales în aceste vremuri…

Nu ar putea cineva să-mi ofere bani ca să scriu că am o cunoștință bolnavă de Covid. Niciodată! Nu în realitatea mea.

Știu mai mulți oameni bolnavi de Covid, Oameni obișnuiți. Tineri. Nu sunt plătiți… Boala asta există și nu e doar la televizor. Dacă vreți să o căutați, o găsiți în spitale sau în aglomerații. Depinde de toți să rămânem sănătoși, depinde de toți cât de mult se răspândește, iar superficialitatea, lipsa de respect și de educație nu ne fac bine. Ne țin pe loc sau ne dau înapoi.

Cred cu tărie, acum, că cea mai grea boală pentru noi toți este răutatea. N-o să mai scriu despre acest subiect. N-o să mai răspund la niciun comentariu pe această temă. Să ne vedem sănătoși! Va fi bine!„, a scris artistul pe contul său de socializare.

Citește și: fost dragoste la prima întâlnire! Alina Pușcaș povestește în premieră cum a cucerit-o soțul ei: „M-a cerul în căsătorie de trei ori”

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter