Eva Măruță împlinește 5 ani. Cel mai simpatic copil de pe Instagram a primit declarații emoționante din partea părinților Andra și Măruță

Publicat pe

Ce mult a crescut și ce frumoasă este Eva Măruță! Micuța împlinește astăzi 5 ani, iar părinții, Andra și Cătălin, i-au transmis mesaje de-a dreptul emoționante!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu cinci ani, la un spital din Capitală, Eva venea pe lume, iar Andra și Cătălin o așteptau cu brațele deschise. Iată că au trecut ani de zile de atunci, iar fetița s-a făcut mare și reușește să-și suprindă părinții în fiecare zi, uneori cu vocea ei, alteori cu năzbâtiile pe care le face.

Astăzi este ziua de naștere a Evei Măruță, iar părinții s-au întrecut în a-i face urările de rigoare.

Citește și: A fost dragoste la prima întâlnire! Alina Pușcaș povestește în premieră cum a cucerit-o soțul ei:„M-a cerul în căsătorie de trei ori'

Andra a ținut să-i reamintească micuței sale cât de mult o iubește chiar de dinainte de a veni pe lume.

„Eva mea, te-am iubit de dinainte să te cunosc, chiar și dinainte să te simt, când doar te visam și știam că urmează să apari în viețile noastre. La mulți ani, îngerașul meu!”, a transmis Andra pe rețelele de socializare.

Citește și: Fiul Ilincăi Vandici a împlinit 3 ani.Ce mare și frumos s-a făcut Zian!

La rândul lui, Cătălin Măruță și-a lăudat fiica pentru inteligența, bunătatea și curajul de care a dat dovadă de-a lungul timpului. I-a reamintit cât de mult o iubește și i-a mulțumit că îi face viața mai frumoasă. De asemenea, a ținut să-i amintească că o va ocroti întotdeauna.

„La mulți ani, Eva mea, pisică mică! Ești atât de curajoasă, deșteaptă și bună, îți mulțumesc să îmi dovedești zilnic că lumea este frumoasă, că de noi depinde asta. Te iubesc și o să te ocrotesc mereu, atât cât îmi stă în putere!”, a fost mesajul lui Cătălin Măruță pe rețelele de socializare.

Citește și: Alex Bodi își vinde vila de lux din Pipera. Iubitul Biancăi Drăgușanu cere o avere:aproape 1 milion de euro

Eva Măruță împlinește 5 ani.  Cel mai simpatic copil de pe Instagram a primit declarații emoționante din partea părinților Andra și MăruțăEva Măruță împlinește 5 ani.  Cel mai simpatic copil de pe Instagram a primit declarații emoționante din partea părinților Andra și Măruță

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter