Dan Capatos, despre relația pe care a avut-o cu Florin Condurățeanu: „Ne-am despărțit de cel mai bun om din lumea asta”

Publicat pe

Un alt jurnalist afectat de vestea morții lui Florin Condurățeanu este Dan Capatos. Prezentatorul TV a început ediția de astăzi a emisiunii Xtra Night Show cu o confesiune emoționantă și a spus că nu a cunoscut un om mai bun decât regretatul jurnalist.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dan Capatos este afectat de moartea lui Florin Condurățeanu și a spus că dispariția acestuia din această lume este o pierdere imensă pentru că era unul dintre cei mai buni oameni pe care prezentatorul TV i-a cunoscut vreodată.

Dan Capatos, despre relația pe care a avut-o cu Florin Condurățeanu: „Ne-am despărțit de cel mai bun om din lumea asta'Dan Capatos, despre relația pe care a avut-o cu Florin Condurățeanu: „Ne-am despărțit de cel mai bun om din lumea asta'

Ne-am despărțit de cel mai bun om din lumea asta, Țuțu Condurățeanu a făcut un stop cardio vascular în urmă cu două ore și ne-a părăsit. Repet, nu cred, am stat m-am gândit mult, nu am identificat o altă persoană mai bună decât el, din toate punctele de vedere. Atâta bunătate într-o inimă de om nu știu cum au putut încăpea', a mărturisit Dan Capatos, la Xtra Night Show, despre Florin Condurățeanu.

Citește și: Marius Tucă a izbucnit în plâns când a aflat de moartea lui Florin Condurățeanu:„Îmi pare rău că nu am apucat să…'

Citește și: Mircea Badea, șocat de moartea lui Florin Condurățeanu:„Era cel mai iubitor om. Poate că de-asta inima…'

Citește și: Drama lui Florin Condurățeanu.Ambii părinți i-au murit în același spital, unul după celălalt

Citește și: Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardio-respirator!

Dan Capatos regretă moartea lui Florin Condurățeanu

În continuare, Dan Capatos a mai spus despre Florin Condurățeanu că era dispus să ajute oricând și că „la orice oră din zi și din noaptea avea o vorbă bună, un sfat și o acțiune'. Dan Capatos a mai mărturisit că Nea Țuțu, așa cum mai era numit Florin Condurățeanu, i-a salvat toate rudele.

Orice am încerca noi muritorii să spunem despre el, e prea puțin. Nu există om pe pământul acesta disponibil 24 din 24 pentru restul oamenilor de pe pământ, așa cum era el. Nu știu cum putea, la orice oră din zi și din noaptea avea o vorbă bună, un sfat și o acțiune. Mie cel puțin mi-a salvat toate rudele, vecinii, nu conta pentru cine interveanai la Țuțu, pentru cine abuzai cu prietenia pe Țuțu. (…) N-am învățat să fim buni ca Țuțu, acum ne-a lăsat singuri și nu știm cum să facem mai departe, cum să fim buni ca acest om. Nu mai spun cum sunau mesajele de la el de sărbători, cum vorbea', a mai spus Dan Capatos la Antena Stars.

Dan Capatos: „Nea Țuțu știa tot despre oricine'

Dan Capatos a mai mărturisit la începutul ediției din această seară a emisiunii Xtra Nighr Show că el și Florin Condurățeanu s-au întâlnit ultima dată acum câteva luni, atunci când au avut o filmare pentru promo-ul de la Antena Stars.

Nea Țuțu știa tot despre oricine, dar o spunea cu o candoare și cu o bunătate încât ne dezarma pentru că noi încercam să aflăm cum se face, lucruri din culise, nu spunea niciodată ce nu trebuia spus.

Ne-am întâlnit ultima oară la filmările pentru promo-ul pentru Antena Stars, a fost ultima noapte petrecută cu Nea Țuțu. Eram acolo și el era în centrul atenției, toată lumea se strânsese în jurul lui și îi ascultau poveștile, acum alții se vor bucura de aceste povești', a mai mărturisit Dan Capatos despre Florin Condurățeanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter