Dan Negru, secrete din culisele celui de-al 22-lea Revelion: „E greu să impui legende în programe TV” / EXCLUSIV

Publicat pe

Încă puțin și se vor împlini trei decenii de la debutul său în televiziune, dar Dan Negru este la fel de efervescent. Și-a clădit cariera pas cu pas și domină topul audiențelor, performanță greu de egalat. „Regele Revelioanelor ne-a dezvăluit câteva secrete din culise, dar și ce surprize ne așteaptă anul acesta în noaptea dintre ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Parcă a zburat timpul… Sunt sigură că ai multe de povestit, așa că spune-ne cum a fost anul acesta pentru tine…

Ca pentru toți, amestecat. Cu copiii crescând , cu ai mei lângă mine, sănătoși, pot să spun că a fost un an execelent. Profesional, a fost un an cu provocări, cu negocieri intense, dar care-și vor avea deznodământul în 2022, sper. Privind lumea din jur; a fost un an din care nu am înțeles nimic, ca noi toți.

Dan Negru: „Cred în continuitate, dar e greu la noi'

Ce spun eu că a trecut repede un an, iată că am ajuns la al 22-lea Revelion cu Dan Negru! Iar anul acesta ți-ai impus un target îndrăzneț: „Să fim peste BBC! Ai promis momente cu adevărat speciale. Cât de diferită va fi petrecerea de anul acesta în comparație cu anii trecuți?

Televiziunile din țările est-europene sunt cele care și-au obișnuit publicul mereu cu altceva, mereu cu alte formate. Eu însumi am schimbat formatele, chiar dacă ele funcționau. Țările civilizate au un ritm mai lent al schimbărilor, dacă ceva funcționează, nu se schimbă. Noi schimbăm miniștri săptămânal, emisiunile de două ori pe sezon, antrenorii de fotbal zilnic. Trăim într-o continuă schimbare și agitație. Vrem să fie totul diferit. Încerc anul ăsta să aduc aceeași normalitate din fiecare an, să fiu reperul neschimbat al nopții de Revelion. Cred în continuitate, dar e greu la noi. Tot mai greu!

Dan Negru, secrete din culisele celui de-al 22-lea Revelion: „E greu să impui legende în programe TV' / EXCLUSIVDan Negru, secrete din culisele celui de-al 22-lea Revelion: „E greu să impui legende în programe TV' / EXCLUSIV

Dan Negru: „E greu să impui legende în programe TV'

„O să fie prezente și niște nume mari internaționale! Știm că Gheorghe Zamfir va deschide Revelionul 2022, iar pe rețelele de socializare ai mai oferit un pont, unde ai amintit nume mari precum Andrea Bocelli și André Rieu. Ai primit multe laude, însă au existat și sceptici care au întrebat direct: „e pe bune?. Bănuim că nu vor fi neapărat prezenți în platou, dat fiind că tehnologia de azi ne vine în sprijin, dar sunt sigură că sunt mulți curioși să afle mai multe detalii, desigur, atât cât ne poți dezvălui…

Gheorghe Zamfir e unul dintre invitați și mă onorează prezenţa lui. A fost invitatul meu și în „Legendele. De Revelion am insistat mereu să aduc marile nume ale scenei românești. N-a fost ușor, pentru că, spre deosebire de Italia, America sau Franța, România nu e aşa interesată de publicul care să-l vrea pe Zamfir. În Italia, Bocelli e guest star, după cum, în America, De Niro e legendă pentru orice televiziune. E greu la noi asta. E greu să impui legende în programe TV, pentru că noțiunea de „legendă la noi e asociată cu vechi, trecut, iar televiziunea, speriată că dispare ca business, caută publicul tânăr, de online. Și din teama asta pierd marii actori, cântăreți etc.

Citește și: Cât a costat Revelionul lui Dan Negru și câte vedete participă:”Nu mai încap în cadru”

Citește și: Câți bani primește Bianca Drăgușanu pentru a apărea la Revelionul lui Dan Negru:„Este cea mai scumpă invitată'

Citește și: Elwira și Mihai Petre, pictorial de familie, alături de cele două fiice, după Asia Express! Ce vor face cu marele premiu:„Vom investi…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Mioara Roman, după ultimul consult. Oana Roman, despre starea ei de sănătate:„Mă lasă puterile'

Dan Negru: „Online-ul e cel care a consacrat Revelionul lui Negru'

Recent vorbeai despre o listă de cel puțin 87 de artiști. E o cifră impresionantă, iar munca, pe măsură. Cât de dificilă este organizarea unui eveniment de asemenea anvergură?

Echilibru între vedete. Asta a fost mereu cel mai greu în anii ăștia. Să găsesc mixul fericit al invitaților.

An de an vedem o serie de meme-uri și tot soiul de glume având tema „Revelionul cu Dan Negru. Bănuiesc că, până la un punct, le vezi și tu amuzante, însă trecerea poate fi foarte fină, iar limitele încălcate cu ușurință. Când devin acestea supărătoare pentru tine? Ai în minte o remarcă anume, care te-a deranjat?


Online-ul e cel care a consacrat Revelionul lui Negru, pentru că cei care, în copilărie, făceau Revelionul cu mine au devenit adolescenţi și au răspândit în online amintirea copilăriei lor: Revelioanele cu Negru. Nu pot vreodată să fiu supărat pe glumele din online. Ele au dat valoare și energie Revelioanelor mele. Fără online, Revelionul lui Negru era un simplu program TV.

Dan Negru: „Important e ca Revelionul să mă prindă lângă ai mei'

Spune-ne drept, câte Revelioane cu tine ai urmărit? Sau nu te uiți niciodată?

Depinde de locul unde sunt. Eram invitat în anumite locuri și cei de acolo se uitau la mine de Revelion, dar am avut și momente în care acolo unde eram nu existau televizoare. Depinde de loc. Important e ca Revelionul să mă prindă lângă ai mei.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter