Dana Rogoz a amenajat camera copiilor: "Am dorit să-i oferim o imagine puternică lui Vlad, pe care să o țină minte până când va fi mare"

Publicat pe

Actrița Dana Rogoz, însărcinată în 30 de săptămâni, a terminat de amenajat camera copiilor. Tema este jungla și totul arată absolut fabulos!

Dana Rogoz a amenajat camera copiilor: "Am dorit să-i oferim o imagine puternică lui Vlad, pe care să o țină minte până când va fi mare"Dana Rogoz a amenajat camera copiilor: "Am dorit să-i oferim o imagine puternică lui Vlad, pe care să o țină minte până când va fi mare"

Dana Rogoz s-a apucat de reamenajare înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus. Cum situația s-a înrăutățit pe parcurs, a fost nevoită să regândească planul de reamenajare și să amâne lucrările, având în vedere că este nevoie de meșteri pentru a duce la bun sfârșit proiectul început.

Citește și: Însărcinată în 8 luni, Dana Rogoz va naște într-un vârf al pandemiei de coronavirus:'Urmează să merg la control'

Pentru că tapetul și patul au fost în prealabil instalate, s-a putut totuși avansa cu lucrările, notează click.ro. Rezultatele sunt de-a dreptul fabuloase, iar camera copiilor arată splendid.

'Vă povesteam în urmă cu mai multe săptămâni că am început renovarea acasă: pusesem tapetul, construisem deja paturile suprapuse în formă de căsuță, dar încă îmi lipseau covorul și pernele. Așa că azi ne-au fost livrate și acestea și acum, cu multă bucurie, vă arătăm noua cameră a lui Vlad (viitoarea Cameră a Copiilor, după ce micuța va mai crește)', a scris Dana Rogoz pe Facebook.

Citește și: Ce dieta a început să țină Dana Rogoz după 30 de ani și, mai ales, de ce are abdomenul plat

Actrița și soțul ei au mai păstrat obiecte de mobilier din vechea cameră,exemplu fiind un dulap, realizat din vechiul dressing, care datează din anii 1950. 'Este un element de poveste al camerei. Am dorit să-i oferim o imagine puternică lui Vlad, pe care să o țină minte până când va fi mare: «Când eram mic, aveam în cameră un dulap uriaș! Până în tavan!». Butonii de lemn originali i-am înlocuit cu unii din porțelan cu cifre'.

Patul însă este nou și a fost realizat pe comandă, pentru a fi adaptat la nevoile a doi copii năzdrăvani. 'Patul a fost realizat pe comandă, la fel și podiumul de dedesubt, pentru depozitarea jucăriilor. În partea de sus îi lipsește momentan o plasă de siguranță. Pentru că am întrerupt acum două săptămâni renovarea, aceasta urmează să fie montată când va trece toată nebunia. Nu am mai primit alte persoane acasă, așadar sunt amenajări pe care le putem face noi, iar altele pe care le vom amâna cât o fi nevoie. Momentan oricum Vlad doarme în partea de jos', a mai spus actrița.

Sursa foto: Facebook

Citește și: EXCLUSIV! Dana Rogoz, adevărul despre boala de tiroidă de care suferă

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter