Cum s-a apropiat Daniel Buzdugan de Dumnezeu: "Sunt un atotpăcătos". Ce rugăciune spune cel mai des / EXCLUSIV

Publicat pe

Daniel Buzdugan este un om credincios și religios. Actorul și prezentatorul TV are o relație strânsă cu Dumnezeu și ne-a povestit despre legătura sa cu divinitatea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pari genul de om care face Rai din ce are. Așa este?

Sunt român și mă adaptez în orice condiții. (zâmbește) Da, asta s-ar traduce și așa: ,,Fă Rai din ce ai ! E foarte important să te bucuri! După dragoste, asta e a doua lege pe care ne-a lăsat-o Dumnezeu– bucuria, să ne bucurăm!

Ești un om credincios și religios. Așa ai fost dintotdeauna sau s-a întâmplat ceva, la un moment dat, care te-a adus pe drumul acesta?

Sunt un atotpăcătos. (râde) Dar care încearcă din răsputeri să devină din ce în ce mai bun. (zâmbește). Uneori mă înspăimânt gândindu-mă că mă ascultă milioane de oameni, și asta mi se pare un dar de la Dumnezeu și încerc să mulțumesc de fiecare dată pentru această bucurie și să nu mă încred în puterile mele.

Citește și: Daniel Buzdugan s-a îndrăgostit la prima vedere și acum are o căsnicie de 17 ani.Cine e soția lui și unde s-au cunoscut / EXCLUSIV

Citește și: Trecutul neștiut al lui Daniel Buzdugan. Cântărea doar 1 kilogram la naștere, medicii nu i-au dat nicio șansă:'E un miracol că sunt aici'

Citește și: Momente de groază pentru Bianca Drăgușanu:Sofia, fiica ei, a fost la un pas să se înece. Cum a reacționat Victor Slav când a aflat

Citește și: Cum se mai simte Draga Olteanu Matei, după 4 zile de comă indusă:„Recunoaşte persoanele, dar nu poate vorbi'

Când ai simțit cel mai intens prezența lui Dumnezeu în viața ta?

Am simțit prezența lui Dumnezeu în multe situații și mai ales atunci când nu-mi ieșea ceva îmi dădeam seama că, de fapt, era voința Lui, așa cum se spune și în Tatăl nostru, Doamne, facă se voia ta, voia Ta dumnezeiască, nu voia mea lumească!

Cum s-a apropiat Daniel Buzdugan de Dumnezeu: "Sunt un atotpăcătos". Ce rugăciune spune cel mai des / EXCLUSIVCum s-a apropiat Daniel Buzdugan de Dumnezeu: "Sunt un atotpăcătos". Ce rugăciune spune cel mai des / EXCLUSIV

Povestește-mi puțin, te rog, despre relația ta cu El!

De multe ori uit de Dumnezeu și mă apucă în viața asta de zi cu zi tot felul de stări de agitație și de oboseală, și supărare, iar când îmi aduc aminte, mă opresc, conștientizez ce trebuie să fac, respir adânc, încep să-mi închid toate aplicațiile (gânduri parazite, griji, necazuri, supărări), și atunci îmi scot brățara cu mătănii de la Muntele Athos și rostesc câteva minute rugăciunea inimii: Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă! O rostesc de 50, 60 sau poate de 100 de ori și mă liniștesc instant. Lucrul ăsta îl fac mai ales  când  sunt  OK, conștientizez cât sunt de fericit și pentru asta rostesc cea mai scurtă rugăciune lui Dumnezeu: Mulțumesc, Doamne!

Pasajul  tău  preferat  din  Biblie…

Domnul este întărirea mea și scăparea mea, și izbăvitorul meu!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE NOIEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter