David Pușcaș s-a reprofilat. Proiectul în care s-a implicat fiul adoptiv al Luminiței Anghel: "Mama se va șoca"

Publicat pe

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a apărut în presă numai cu știri negative, însă acest lucru pare să fie pe sfârșite, dat fiind că tânărul s-a implicat într-un nou proiect. Iată despre ce este vorba.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

David Pușcaș a fost implicat în mai multe scandaluri de-a lungul timpului, fiind un personaj foarte controversat. A fost mult timp la cuțite cu mama sa adoptivă, Luminița Anghel, însă acum pare că vrea să urmeze calea cea dreaptă.

S-a reprofilat, iar acum tânărul s-a apucat de cântat. Cea care îl sprijină și îl ajută să revină pe calea cea bună este Sarah JSun, o solistă de succes în străinătate, în vârstă de 32 de ani.

Citește și: Florin Ristei a schimbat rolurile la X Factor:„Sunt foarte mândru de poziția pe care o ocup acum'. Cum se înțelege cu ceilalți jurați / EXCLUSIV

David Pușcaș: „Sunt curios cum va reacționa lumea”

Cei doi au împreună un proiect muzical, la care au lucrat mai bine două de luni, surpriza cea mare fiind, desigur, că David Pușcaș s-a apucat de cântat și vrea îi calce pe urme mamei sale.

„Este o piesă intimă, iar prima oară când mi-a spus Sarah despre ce e vorba, eu nu am vrut. Sunt curios  cum va reacționa lumea. Nu e genul meu, dar a ieșit ceva wow”, a spus David pentru Click!

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea:„O dată pe săptămână cu tati și în rest…'

Sarah JSun, despre David Pușcaș: „Mi-am dat seama că e un om de nota 100”

David Pușcaș și Sarah JSun s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, iar de atunci viața lui David Pușcaș s-a schimbat în bine. Nu doar că a apărut într-un videoclip al solistei, dar a filmat și pentru Bromania și „Bravo, ai Stil”, iar acum joacă într-un documentar pentru un alt post tv.

„Și-a câștigat banii singur, a mai lucrat, nu e așa cum îl cred mulți. Este foarte muncitor, craetor de conținut, vlogger. Îi place ceea ce face. Povestea piesei a început după ce David mi-a povestit despre el și viața lui. Noi ne cunoaștem de un an și ceva, a apărut într-un videoclip de-al meu și așa ne-am împrietenit.

Citește și: Depistată cu COVID-19, Carmen Moise a devenit mamă de gemeni!

Din păcate, din presă se auzeau numai lucruri rele despre el, era privit ca un rebel și când l-am cunoscut în realitate mi-am dat seama că este un om de nota 100. Este acolo când ai nevoie de el și nu te lasă la greu”, a spus Sarah JSun despre David Pușcaș.

David Pușcaș: „Mama încă nu știe”

La rândul lui, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a recunoscut că i s-au ivit o serie de oportunități de când a cunoscut-o pe solistă, având numai cuvinte de laudă la adresa artistei Sarah JSun.

David Pușcaș s-a reprofilat. Proiectul în care s-a implicat fiul adoptiv al Luminiței Anghel: "Mama se va șoca"David Pușcaș s-a reprofilat. Proiectul în care s-a implicat fiul adoptiv al Luminiței Anghel: "Mama se va șoca"

Citește și: Irina Loghin, mărturisiri emoționante după ce s-a vindecat de coronavirus:„M-am speriat, am o vârstă'

David Pușcaș a mărturisit că a se pricepe foarte bine să cânte și să joace, dar fiind că a terminat actorie la Dinu Lipatti. De asemenea, a făcut canto în școală, însă chiar și așa până și el a fost surprins să afle că poate cânta:

„Da, m-am apucat de cântat, dar mama încă nu știe. Se va șoca atunci când va afla și când va auzi piesa”, a mai spus David pentru sursa citată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter