De ce a divorțat Patrizia Paglieri de primul soț, după 4 ani de căsnicie: „Nu a vorbit cu mine 10 ani”. În ce relații sunt acum/ EXCLUSIV

Publicat pe

Patrizia Paglieri s-a căsătorit la 24 de ani cu un bărbat despre care ne-a spus că era muncitor, cu o poziție socială bună, chiar soțul ideal, însă mariajul lor nu a funcționat! Vedeta ne-a spus motivul pentru care au ajuns la despărțire și în ce relații se află acum, după ce nu și-au vorbit o perioadă îndelungată, de 10 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Știu că te-ai născut în Bahamas… Bănuiesc, după nume, că părinții tăi sunt italieni. Spune-ne câte ceva despre familia ta și despre momentul mutării în Italia…

Am avut mare noroc de familie, am fost foarte iubită, foarte răsfățată și am avut doi părinți foarte moderni. Mama a plecat în Bahamas la 16 ani. Tata a lucrat toată viața în cazinou, înainte a fost crupier, apoi director; ei s-au căsătorit, eu m-am născut în Bahamas, iar după 5 ani ne-am mutat în Anglia. Tata s-a mutat acolo cu munca, apoi am venit cu toții în Italia. Primul meu soț lucra tot în cazinou, îmi place foarte mult să joc, dar cu limite. Acum, mai merg o dată la două-trei luni, cu Francesco, însă ne punem în buzunar câte 100 de euro, iar dacă i-am terminat, plecăm acasă. Pentru că… știi ce se întâmplă, dacă ai bani la tine, ești tentat să mai joci și riști să pierzi.

De ce a divorțat Patrizia Paglieri de primul soț, după 4 ani de căsnicie: „Nu a vorbit cu mine 10 ani'. În ce relații sunt acum/ EXCLUSIVDe ce a divorțat Patrizia Paglieri de primul soț, după 4 ani de căsnicie: „Nu a vorbit cu mine 10 ani'. În ce relații sunt acum/ EXCLUSIV

Patrizia Paglieri: „Nu regret nimic'

Spuneai că ai făcut multe boacăne și că ți-ai cam supărat părinții… Ne poți detalia?

Nu i-am supărat așa tare, dar am fost un copil rebel. Îmi plăcea să mă distrez, aveam prieteni foarte faini. Însă nu regret nimic, chiar am avut noroc de doi părinți care m-au iubit, erau foarte înțelegători.

Citește și: Ce intervenții estetice are Patrizia Paglieri:„Mi-am făcut recent…”

Citește și: De ce poartă Patrizia Paglieri de la Asia Express numai haine negre

Citește și: Anamaria Prodan, despre averea care trebuie împărțită la partaj:”Reghe nu are de unde să aducă tot ce a luat din casa noastră”

Citește și: Parastas de un an pentru Nelu Ploieșteanu! Văduva artistului, declarații sfâșietoare:”Acum simt că nu mai pot”

Patrizia Paglieri: „De la 13-14 ani am început să lucrez în bucătărie, apoi m-a pasionat acest lucru'

Bănuiesc că ai moștenit pasiunea pentru gătit din familie. Știu că și bunica ta se ocupa cu asta…

Bunica și mama aveau restaurant la Sanremo, de la ele am moștenit pasiunea asta. Lipit de restaurantul mamei era un magazin Prada, numai cu pantofi. Țin minte că mă uitam de fiecare dată în vitrină, la pantofi… Mereu am zis, ori deschid magazin de pantofi, ori restaurant. Mergeam la școală, iar sâmbăta și duminica îmi ajutam mama în bucătărie, așa făceam bănuți de buzunar. În Italia, cam așa se practică; aici, în România, dacă părinții își permit financiar, le cumpără orice copiilor, bolizi de lux etc. La noi, în Italia, nu este așa. Lumea bogată nu își răsfață copiii, ci îi învață să aprecieze valoarea banului. De la 13, 14 ani am început să lucrez în bucătărie, apoi m-a pasionat acest lucru.

Patrizia Paglieri: „Am avut o căsătorie foarte frumoasă, dar nu a funcționat'

Te-ai căsătorit la 24 de ani. Ce ne poți povesti despre acest eveniment? Cine era băiatul, cum a fost la nuntă? După cât timp v-ați despărțit și de ce?

Am avut o căsătorie foarte frumoasă, dar cred că numai el era îndrăgostit de mine. Mie îmi plăcea ideea de a mă căsători; el era un bărbat perfect, muncitor, cu o poziție socială bună, era soțul ideal. Cred că, de fapt, nu a funcționat căsnicia tocmai pentru că eu nu eram atât de îndrăgostită. Dar am rămas prieteni, să știți. Nu a vorbit cu mine 10 ani, după divorț, dar m-am dus în Sanremo și am zis că nu pot să am chestia asta pe suflet, ne-am întâlnit și am rămas prieteni. Căsnicia a durat 4 ani, 10 ani pauză, apoi ne-am revăzut și a fost un pic ciudată revederea, dar m-am simțit ca și cum am revăzut un prieten după multă vreme.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter