Anamaria Prodan, despre averea care trebuie împărțită la partaj: "Reghe nu are de unde să aducă tot ce a luat din casa noastră"

Publicat pe

S-a încheiat al doilea termen al procesului, iar Anamaria Prodan a vorbit, printre altele, și despre averea pe care Laurențiu Reghecampf trebuie să i-o dea la partaj, în urma procesului de divorț. Impresara nu crede că se va încheia curând, cu atât mai mult cu cât partajul va fi complicat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf procesul de divorț, care include și un partaj în care sunt implicate sume amețitoare, se arată unul de lungă durată, cu atât mai mult cu cât, se pare, procesul s-a amânat iar. Iar impresara spune că soțului ei îi va fi foarte greu să restituie tot ce a luat din casa lor.

Anamaria Prodan, despre averea care trebuie împărțită la partaj: "Reghe nu are de unde să aducă tot ce a luat din casa noastră"Anamaria Prodan, despre averea care trebuie împărțită la partaj: "Reghe nu are de unde să aducă tot ce a luat din casa noastră"

Ce spune Anamaria Prodan despre averea pe care Laurențiu Reghecampf trebuie să i-o restituie la partaj

Anamaria Prodan a susținut că ea a cerut ca divorțul să aibă loc la notar, pentru a se încheia mai repede. Reghe nu ar fi fost însă de acord și ar fi refuzat ideea impresarei. Vedeta e de părere că antrenorul nu ar dori asta din cauza partajului. De altfel, conform informațiilor apărute în emisiunea lui Cătălin Măruță, se pare că procesul s-a amânat iar.

Citește și: Anamaria Prodan, după al doilea termen al divorțului cu Reghe: „Să închidem circul. Am cerut…'

Citește și: Fina Anamariei Prodan și a lui Reghe, declarații în ziua procesului dintre nașii ei:„Nu pot ascunde acest lucru’

Citește și: Ce gest a făcut Laurențiu Reghecampf, după ce a aflat despre relația Anamariei Prodan cu iubitul arab:„Este și gelos sărăcuțul’

Citește și: Anamaria Prodan, noi acuzații către Laurențiu Reghecampf, în ziua procesului de divorț: „Am oprit jaful'

„În primul rând, nu se va termina astăzi această poveste. Va fi una lungă, a cărui durată nu o pot anticipa! Mă aștept la respectarea legii române, care spune foarte clar că jumătate din bunurile și rezultatele muncii comune din perioada în care am constituit un cuplu trebuie să ajungă la mine și la copilul nostru. El trebuie să dea jumătatea din ce a câștigat cât timp am fost împreună.

Nu știu dacă are în vedere acest lucru.  Pe de altă parte, nu are, după mine, de unde să aducă tot ce a luat din casa noastră. Și mă refer și la bani, și la mobilă, și la alte lucruri', a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Sumele vor fi consistente”

Anamaria Prodan a mărturisit că averea pe care trebuie să i-o returneze Laurențiu Reghecampf la partaj este una substanțială. Fără să dea cifra exactă, impresara a dat de înțeles că este vorba despre niște sume uriașe.

„El face ce vrea cu viața sa, eu, la fel, la rândul meu. Însă trebuie să ne fie clar că fiind o familie de milionari nu vorbim în acest proces despre sume de partaj de genul 300.000 sau 500.000 de euro. Nu, în niciun caz! Suntem o familie de milionari, ca atare sumele vor fi consistente', a spus Anamaria Prodan, conform Playtech.

Mai mult, Anamaria Prodan a dezvăluit că a deschis procese și în străinătate, deoarece dorește să clarifice problema moștenirii cât mai repede.

„Am deschis procese împotriva sa nu doar în România, ci și în Statele Unite ale Americii și în Emiratele Arabe Unite. Acolo, în Emirate, spre exemplu, mă aștept ca dreptul la proprietate, fiindcă anumite bunuri sunt pe numele meu, să fie respectat cu sfințenie și să se reglementeze poate mai repede ca la noi. S-ar putea ca el să aibă probleme mari în Emiratele Arabe Unite! Vom vedea!', a conchis ea.


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter