Ce intervenții estetice are Patrizia Paglieri: „Mi-am făcut recent..."

Publicat pe

Ce intervenții estetice are Patrizia Paglieri. Concurenta de la Asia Express a vorbit despre intervențiile estetice, mărturisind că până la vârsta de 51 de ani nu a apelat la bisturiul medicului estetician. Iată motivul pentru care nu și-a făcut nicio îmbunătățire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Patrizia Paglieri este de mulți ani în lumina reflectoarelor, însă niciodată nu a fost tentată să apeleze la operații estetice, așa cum fac deobicei vedetele autohtone. Aceasta a explicat motivul pentru care a stat departe de cabinetul medicul estetician.

Ce intervenții estetice are Patrizia Paglieri

În trecut, chef Patrizia Paglieri s-a gândit să-și facă implant mamar, dar a renunțat imediat la idee din cauza fricii. Cu toate acestea, ea nu ezită să-și facă ocazional injecții cu acid hialuronic sau botox.

Mi-am făcut recent injecții cu acid hialuronic și botox, pe care-l fac la șapte luni. În ceea ce privește intervențiile chirurgicale estetice, acolo zic pas. Mor de frică! Acesta este motivul pentru care nu mi-am făcut nici implant mamar. Mi-ar fi plăcut, dar numai gândul că mă taie și că mă doare mă înspăimântă' , a declarat Patrizia. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Citește și: De ce s-au certat Patrizia Paglieri și fiul ei, la Asia Express. Francesco a țipat la mama lui

Citește și: Cum a ajuns Patrizia Paglieri de la Asia Express în România, acum 28 de ani: „Tata a venit aici să…”

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariție de senzație la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat

Citește și: Cine sunt nașii fiului Gabrielei și al lui Dani Oțil. Nu sunt aceiași cu cei de la nuntă

Cum a ajuns Patrizia Paglieri să locuiască în România

Patrizia Paglieri de la Asia Express se află de 28 de ani în România și multă lume este curioasă cum a ajuns chef Paglieri în țara noastră, născută fiind în Bahamas.

Patrizia Paglieri, în vârstă de 51 de ani, are o poveste de viață impresionantă. Îndrăgita concurentă de la Asia Express s-a născut în Bahamas și o bună bucată din viață a trăit în Italia, în San Remo. Ea a fost adusă în România de tatăl ei, patron de casino în București.

Pe lngă sala de jocuri, tatăl Patriziei a deschis și un restaurant, iar de această afacere s-a ocupat mai mult fiica sa. Patrizia Paglieri și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie și a decis să studieze mai mult domeniul gastronomiei. Între timp, Patrizia a ajuns primul jurat femeie la MasterChef și este considerată un guru al bucătăriei italiene.

„Sunt din 93 în România, dar nu sunt cunoscută pentru că am avut un business cu o clientelă foarte restrânsă, de top, pe circuit închis 80%. Am avut restaurant cu produse premium şi n-am avut nevoie de publicitate’, a povestit chef Patrizia, acum ceva timp.

„Primii ani au fost destul de dificili – și cu limba română, și cu tot. În 1993 nu era ca la Sanremo aici! Dar între timp m-am obișnuit și mi-a fost bine. Și în momentul în care am deschis și ristorante a fost chiar foarte bine, pentru că în acel moment aveam și activitate și nu mă mai plictiseam', declara Patrizia Paglieri acum ceva timp pentru restograf.ro.

Cu cine se iubește Patrizia Paglieri

Vedeta a făcut dezvăluiri despre iubitul ei, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cu toate că locuiește în România din 1993, Patrizia Paglieri a recunoscut că merge destul de des în Italia, pentru a-și vizita partenerul. Bărbatul este cu doi ani mai tânăr decât brunetă.

„Nu lucrăm în acelaşi domeniu. El e mai mic ca mine, are 53 de ani şi locuieşte în Agrigento. Suntem de patru ani împreună, însă cu pandemia asta a fost mai greu şi acum suntem mai bine. Noi suntem mai rezervaţi, nu ne place să ne expunem viaţa particulară. O să plec din nou la el zilele acestea, un pic acolo la el, un pic aici la noi, când vine el, când mă duc eu. Nu am o problemă că e mai mic decât mine. Îmi împart viaţa între el şi bucătărie, afacerea cu mâncare pe care o am acasă’, a declarat Patrizia Paglieri pentru Click.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter