De ce Al Bano și Loredana Lecciso nu vor să se căsătorească. Ce spune artistul despre Romina Power

Publicat pe

Al Bano și Loredana Lecciso au avut o relație marcată de suișuri și coborâșuri, însă dragostea dintre ei a fost mai puternică și au reușit să treacă peste obstacole apărute în cale. Chiar dacă ce doi au împlinit 21 de ani de când sunt împreună, nu intenționează să se căsătorească. Al Bano și Loredana au dezvăluit de ce n-au gânduri de nuntă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Al Bano și Loredana Lecciso trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt mai fericiți ca niciodată împreună, reușind să depășească toate obstacolele care le-au apărut în cale. Cei doi se iubesc de 21 de ani, însă nu intenționează să se căsătorească. Recent, aceștia au acordat un interviu pentru revista Oggi și au vorbit despre relația lor. De asemenea, n-au lipsit nici referirile la Romina Power.

De ce Al Bano și Loredana Lecciso nu vor să se căsătorească. Ce spune artistul despre Romina PowerDe ce Al Bano și Loredana Lecciso nu vor să se căsătorească. Ce spune artistul despre Romina Power

Al Bano Carrisi şi Romina Power s-au căsătorit în anul 1970, iar în anul 1975 au format un duo muzical, care s-a bucurat de un mare succes. Totuși, în anul 1999, cei doua au divorțat. Acum, Romina este de domeniul trecutului, după cum susține artistul, formând un cuplu solid alături de Loredana Lecciso, împreună cu care are doi copii.

Citește și: Raluca de la Bambi recunoaște că a fost înșelată de mai mulți iubiți:„Sunt posesivă, geloasă și…'

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a certat cu Vica Blochina:„M-a trădat. E vorba de fostul meu soț'

Citește și: Antonia, primul pictorial alături de fiica ei, Maya:„Nu a fost ușor să fiu implicată de la distanță în viața ei'/ EXCLUSIV

Citește și: Zanni, adevărul despre relaţia cu Ana Porgras:„Nu e greșit să iubești pe cineva, dar…'/ EXCLUSIV

Al Bano și Loredana Lecciso, împreună de 21 de ani

Al Bano spune că între el și Loredana Lecciso au existat momente dificile, însă toate problemele i-au unit și mai mult, iar acum se bucură de echilibru în relație. „Au fost momente dificile, dar astea ne-au unit şi mai mult'.

Astăzi avem un echilibru. Semănăm foarte mult,  mult mai mult decât îşi imaginează oamenii. Avem spaţiile noastre, le păstrăm, dar apoi facem lucrurile împreună cu entuziasm, ne regăsim ', a adăugat Loredana Lecciso.

De asemenea, Al Bano și Lorena Lecciso sunt foarte devotați familiei pe care o au împreună. Artistul a mărturisit că „simțul familiei este esențial' și că acesta este „foarte puternic la amândoi'. În plus, Al Bano și Loredana Lecciso sunt gata de orice sacrificiu pentru copiii lor.

Suntem gata să facem orice sacrificiu pentru copiii noştri. Apoi, există smerenie şi solidaritate', a declarat Al Bano, potrivit okmagazine.ro.

Ce spune Al Bano despre relația cu Romina Power

De-a lungul timpului, au existat zvonuri potrivit cărora Al Bano ar mai avea sentimente peste Romina Power, fosta lui soție. Artistul susține că relația lui cu Romina este de domeniul trecutului. „În 1996 şi-a ales viaţa. Ne-am distrat de minune împreună, apoi s-a lăsat noaptea. Toată lumea a crezut că eu, un bărbat din sud, nu aş putea să-mi refac viaţa niciodată. Eu, pe de altă parte, am reconstruit-o aşa cum ar trebui să se întâmple şi sunt mândru de asta', a declarat Al Bano, despre relația cu Romina Power.

Al Bano a mai spus că a tot permis oamenilor să se amestece în relația lui cu Loredana Lecciso. Acesta nu a oferit niciun nume, însă este posibil să fi făcut referire la Romina. „Am permis prea multor oameni să intervină între noi. Acum nu mai permit unui suflet să treacă graniţa cuplului nostru'.

De ce nu s-au căsătorit Al Bani și Loredana Lecciso

Loredana Lecciso și-a amintit de prima ei întâlnire cu Al Bano și spune că a fost impresionată de carisma acestuia. În plus, artistul a mărturisit că „m-am îndrăgostit de familia ei mai mult decât de ea'. Totuși, chiar dacă sunt împreună de peste două decenii, cei doi n-au de gând să se căsătorească pentru că nu consideră că este necesar.

Căsătoria noastră este mentală', a spus Al Bano.

Cu vârsta înţelegem că ceea ce avem este rezultatul unei alegeri pe care o facem zi de zi. Amândoi am mai fost căsătoriţi în trecut. Poate că acum 15 ani mi-aş fi dorit căsătoria, dar doar pentru o aşează cumva lucrurile, acum nu o văd ca pe o necesitate. Sunt bine cu Al Bano şi el cu mine', a completat Loredana Lecciso.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter