De ce i-a recidivat cancerul Biancăi Sârbu: ”Nu mai aveam voie...”

Publicat pe

Bianca Sârbu a fost operată din nou de cancer, după ce boala a recedivat. Artista a recunoscut că nu a respectat indicațiile primite de la medici, așa că a ajuns din nou pe masa de operație. De-a lungul timpului, Bianca Sârbu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bianca Sârbu a primit o veste cumplită din partea medicilor și a fost nevoită să se opereze din nou, după ce cancerul a recidivat. Solista a aflat de această problemă chiar înainte de ziua ei de naștere. Se pare că boala în cazul vedetei a apărut din cauza expunerii la soare și în niciun caz nu a fost vorba despre ceva genetic.

De ce i-a recidivat cancerul Biancăi Sârbu: 'Nu mai aveam voie...'De ce i-a recidivat cancerul Biancăi Sârbu: 'Nu mai aveam voie...'

Bianca Sârbu a recunoscut că nu a respectat indicațiile mediciilor, iar așa cancerul a recidivat. „Nu mai aveam voie la mare. Trebuia să-mi protejez fața. Acum am o lună de la cea de-a doua operație. Cancerul ăsta nu te omoară, dar te macină așa încet. Înainte de ziua mea am aflat că mi-a recidivat. În același loc, pe față, prima dată mi-au făcut un lambou. Acum, a doua oară, mi-au luat piele de după ureche. M-am operat la Floreasca. Acum mi-am luat umbrelă de soare, fac plajă în curte, dar numai sub umbrelă. Trebuie să mă dau non stop cu cremă cu factor de protecție', a declarat vedeta la Xtra Night Show.

Din fericire, acum Bianca Sârbu este vindecată complet și are mare grijă atunci când se expune la soare. Artista a mărturisit că va respecta indicațiile primite de la medici și nu își va mai pune sănătatea în pericol.

Citește și: Bianca Sârbu, diagnosticată și operată din nou de cancer: „Mă gândeam că nu mă mai trezesc!”

Citește și: Drama neștiută a Biancăi Sârbu. Primul soț a murit chiar în fața ei: 'Avusese cinci neveste. Nu știu de ce, dar m-am gândit că o să fiu ultima'

Citește și: Cătălin Botezatu s-a infectat cu COVID-19, după ce a fost operat de cancer la plămâni: 'Mi-a fost frică'

Citește și: Mirela Vaida, revoltată după ce procurorii au dat verdictul în cazul femeii care a atacat-o: „Mă simt în pericol'

Primul soț al Biancăi Sârbu a murit sub ochii ei

Artista avea doar 34 de ani când și-a pierdut primul soț, al cărui deces s-a produs subit, la o nuntă unde susțineau împreună un recital.

'Am plecat să cântăm la o nuntă şi ne-am întors la o înmormântare, la înmormântarea soţului meu', a sintetizat Bianca într-o declarație tragedia.

Marian Sârbu, cu 17 ani mai mare, un om coleric, dar fără probleme de sănătate serioase, a făcut infarct, prăbușindu-se chiar sub ochii ei în timp ce cântau. Negândindu-se la un deznodământ tragic, femeia a continuat să cânte, în vreme ce soțul ei era transportat la spital. Imediat după recital, Bianca Sârbu a fugit să-și vadă soțul, aflând la fața locului că acesta decedase între timp.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter