De ce nu și-au mai vorbit Mioara și Petre Roman timp de 14 de ani: "S-au mai întâlnit o singură dată"

Publicat pe

Deși era adultă la vremea când Mioara și Petre Roman au decis să divorțeze, Oana Roman a fost marcată de decizia părinților ei. Vedeta a dezvăluit recent cât de mult a afectat-o acest lucru, dar și în ce relație au rămas părinții ei după divorț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Acum 14 ani, Mioara și Petre Roman au divorțat, școcând opinia publică. Fostul prim-ministru al României și soția sa au format un cuplu timp de 33 de ani, la bine și la rău, și nimeni nu a anticipat un astfel de deznodământ. Fostul politician și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc, care i-a dăruit un fiu, și a părut să se detașeze complet de fosta sa familie. Pentru fiica sa Oana, dar și pentru fosta sa soție a fost un șoc.

De ce nu și-au mai vorbit Mioara și Petre Roman timp de 14 de ani: "S-au mai întâlnit o singură dată"De ce nu și-au mai vorbit Mioara și Petre Roman timp de 14 de ani: "S-au mai întâlnit o singură dată"

Divorțul dintre Mioara și Petre Roman a devastat-o pe Oana

Oana Roman a recunoscut nu o dată că despărțirea părinților săi a marcat-o profund, cu atât mai mult cu cât relațiile cu tatăl ei au fost reci multă vreme. Mai mult în perioada în care Mioara și Petre Roman au divorțat și Oana își trăia propria dramă, după despărțirea de Cornel Păsat, alături de care a format un cuplu ani de zile și cu care ar fi trebuit să se căsătorească.

Vedeta a mărturisit că cel mai mult a afectat-o faptul că părinții ei nu și-au mai vorbit de atunci, iar comunicarea dintre ei este întreruptă și acum, la 14 ani de la divorț.

Citește și: Petre Roman, reacție nervoasă după ce a fost întrebat de Mioara Roman: „Lăsați-mă…”. Ce spune despre Oana Roman și fiica ei

Citește și: Oana Roman s-a împăcat cu tatăl ei, Petre Roman: „Isa a fost tare încântată”

Citește și: Ana Porgras, dezvăluiri despre Survivor. Ce nu s-a văzut la TV: „Am fost la un pas de…”/ EXCLUSIV

Citește și: Irisha de la Survivor a ajuns în România: „O să taxez băieții care m-au votat dacă…”

Citește și: Cristina Spătar s-a despărțit de iubitul tinerel. Primele declarații despre bărbatul cu care a fost surprinsă:’Nu știu cum va reacționa’

Citește și: A murit scriitoarea Ileana Vulpescu, autoarea romanului „Arta conversației’

„În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu știam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Eu nu mi-am imaginat nicidoată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată, și eu, în timpul vieții mele, deși ambii mei părinți sunt în viață, să nu mai pot să fac o poză cu ei, sau să iau o masă cu părinții mei', a mărturisit Oana Roman la Xtra Night Show.

S-au mai întâlnit o singură dată la nunta mea”

După divorț, Mioara și Petre Roman au întrerupt orice legătură, iar Oana în special a suferit enorm. Tatăl ei s-a dedicat în întregime noii sale familii și a interacționat foarte puțin cu Oana și cu Catinca. Abia în ultima perioadă relațiile dintre fostul prim-ministru și fiica lui cea mică s-au îmbunătățit. În schimb, Petre Roman nu a reacționat nici măcar atunci când Mioara Roman a fost în spital… Singura dată în care cei doi foști soți s-au mai întâlnit a fost la nunta fiicei lor cu Marius Elisei, dar atunci nu au interacționat niciun moment. Iar amintirea acelui moment a fost foarte dureroasă pentru Oana.

„Nu am cum să fiu împăcată cu ceva ce mie mi-a făcut foarte rău. Au fost foarte multe motive, rezultatul final pe mine m-a durut. Ei nu au mai putut să mențină o relație, măcar de prietenie, el nu a vrut deloc lucrul ăsta și nu o să îl înțeleg niciodată de ce. Pentru mine a fost o durere foarte mare. S-au mai întâlnit o singură dată la nunta mea. Pentru mine a fost foarte greu. Mama era singură la o masă, el cu familia lui la altă masă și a fost cumplit de greu pentru mine. Și va fi în continuare.

Pe mine m-a durut foarte tare atunci, și eu mă despărțisem, și ei la fel. După un an, mi-am revenit, pentru că m-am dus la doctor. Apoi au urmat câțiva ani mai OK', a mai spus Oana Roman la Antena Stars, conform Spynews.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter