De ce a întârziat Gabriela Marin de la Cronica Cârcotașilor la propria nuntă: „A fost o aventură să ajungem la Starea Civilă” / EXCLUSIV

Publicat pe

De ce a întârziat Gabriela Marin de la Cronica Cârcotașilor la propria nuntă. Căsătorie cu peripeții pentru Gabriela Marin de la Cronica Cârcotașilor. Gabriela și partenerul ei, Radu, se cunosc de 2 ani și, acum câteva zile, au decis să spună da' în fața ofițerului Stării civile. Numai că drumul spre acesta a fost mai lung decât au apreciat așa că… au întârziat! Cam așa sună, pe scurt, povestea Gabrielei Marin, actrița care îi dă viață personajului Denise Pilafai la Cronica Cârcotașilor în fiecare miercuri, de la 20.00, la Prima TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a întârziat Gabriela Marin de la Cronica Cârcotașilor la propria nuntă. În urmă cu câteva zile, Gabriela Marin și partenerul ei, Radu, au devenit oficial soț și soție. Actrița care o imită pe Denise Rifai la Cronica Cârcotașilor s-a măritat după doi ani de relație. Drumul către Starea Civilă a fost însă o adevărată „aventură' pentru ei, încât au întârziat la propria cununie civilă.

De ce a întârziat Gabriela Marin de la Cronica Cârcotașilor la propria nuntă: „A fost o aventură să ajungem la Starea Civilă' / EXCLUSIVDe ce a întârziat Gabriela Marin de la Cronica Cârcotașilor la propria nuntă: „A fost o aventură să ajungem la Starea Civilă' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Gabriela Marin, actrița care o imită pe Denise Rifai:”Să știi că nu m-a contactat”

Citește și: Gabriela Marin și Radu Turtă s-au căsătorit. Actrița care o imită pe Denise Rifai, felicitată de prezentatoarea TV:„A fost o surpriză minunată'

Citește și: Cum i-a ales Connect-R numele de scenă lui Johny Romano și cum s-au cunoscut:„Simţeam că îmi fuge pământul de sub picioare. Îmi era teamă să nu…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă cu Andreea Bălan, după ce l-a criticat pe Johny Romano la Te cunosc de undeva:”Ne-a uimit pe toți”

De ce a întârziat Gabriela Marin de la Cronica Cârcotașilor la propria nuntă

Gabriela și Radu se cunosc de 2 ani. Au decis să spună da' în fața ofițerului Stării Civilă în urmă cu câteva zile, numai că drumul spre acesta a fost mai lung decât au apreciat așa că… au întârziat. Vedeta de la Prima TV și proaspătul ei soț au pierdut mult timp pe drum din cauza unui blocaj, însă totul s-a terminat cu bine.

A fost o aventură să ajungem la Starea Civilă. Eu, de regulă, întârzii. La filmări, la întâlniri, cam peste tot. Colegii mei de la Cronică erau deja acolo, ne așteptau, și noi încercam să trecem de un blocaj la Arcul de Triumf. Ce e important, însă, e că am ajuns. Și am spus da'. Și am început o nouă aventură alături de Radu', povestește amuzată Gabriela.

Denise Rifai a felicitat-o

Toată echipa Cronicii a fost alături de Gabriela, iar colegul ei, Dezbrăcatu i-a transmis un mesaj surpriză.

M-am bucurat să primesc un mesaj frumos chiar de la cea pe care o impersonez, de la Denise Rifai, căreia îi mulțumesc pentru gândurile bune. E minunat să știi că îi ai pe toți ai tăi aproape în zile atât de importante', spune Gabriela.

Cu ce se ocupă soțul actriței

Gabriela Marin și Radu Turtă s-au cunoscut în urmă cu 2 ani. Și de atunci au fost de nedespărțit. Radu este alpinist și a renunțat la viața din Bacău, după ce a cumpărat o cabană în munți.

Radu e un bărbat minunat, alături de care am trăit și experimentat imens. Mă bucur că ne-am întâlnit și acum ne pregătim să vedem cum e viața de familie. Și da, mi-am păstrat numele după căsătorie', spune Gabriela.

Foto: Prima TV

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter