Cine este Gabriela Marin, actrița care o imită pe Denise Rifai: "Să știi că nu m-a contactat"

Publicat pe

Cine este Gabriela Marin, actrița care o imită pe Denise Rifai. Denise Rifai este parodiată de o cunoscută actrița, în emisiunea Cronica Cârcotașilor. Recent, artista care reușește să o imită perfect pe îndrăgita prezentatoare a făcut dezvăluiri despre viața ei, dar și-a spus și părerea despre personajul său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Gabriela Marin, actrița care o imită pe Denise Rifai. Denise Rifai, în vârstă de 37 de ani, este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din țara noastră. Premiera emisiunii ’40 de întrebări cu Denise Rifai’, a avut loc pe 6 octombrie 2020, iar primul invitat al vedetei TV a fost Elena Udrea, fostul ministru al Turismului. Jurnalista are o experiență vastă în talkshow-urile politice și reușește să obțină dezvăluiri importante de la invitații săi.

Cine este Gabriela Marin, actrița care o imită pe Denise Rifai: "Să știi că nu m-a contactat"Cine este Gabriela Marin, actrița care o imită pe Denise Rifai: "Să știi că nu m-a contactat"

Recent, actrița care reușește să o imită perfect pe îndrăgita prezentatoare a făcut dezvăluiri despre viața ei, dar și-a spus și părerea despre aceasta. Iată declarațiile făcute de Gabriela Marin.

Citește și: Cum face Denise Rifai economie la facturile de energie electrică și gaze: „Avem atât de multe soluții’

Citește și: Câți bani a dat mama Geta la nunta fiicei sale.Culiță Sterp, reacție surprinzătoare când a văzut darul: „A furat seiful’

Citește și: Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii și soțul ei s-au căsătorit religios:„Mi-am găsit rapid rochia de mireasă’. Primele imagini de la nuntă

Citește și: Elena Chiriac a spus adevărul despre relația cu Alex Delea:'Am ales să stau un pic mai retrasă'. Vor juca împreună într-un film

Cine este Gabriela Marin, actrița care o imită pe Denise Rifai

Gabriela Marin o parodiează, de ceva timp, pe Denise Difai, în emisiunea Cronica Cârcotașilor. Asemănarea dintre cele două este izbitoare, iar ideea personajului „Denise Pilafai' îi aparține lui Silviu Iliuță, regizorul emisiunii de la Prima TV.

Actrița a parodiat mai multe personaje de-a lungul timpului, printre care Diana Șoșoacă și Oana Zăvoranu. Însă, nu-și dorește să jignească sau să facă pe cineva să se simte nelalocul lui, ci doar face totul pentru amuzament.

„Să știi că nu m-a contactat. Eu vreau să o asigur că sunt fana ei și acum, na, meseria este de așa natură încât să parodiez personaje. Pentru că eu de fapt o parodiez pentru că Denise chiar nu are gesturile și mimica atât de exagerate cum le fac eu în interpretarea mea.

E o parodie și eu cred că are simțul umorului. Eu nu cred că s-ar supăra. Cred că apreciază totuși și se amuză', a spus Gabriela Marin pentru EGO.ro. 

Totodată, în cadrul unui interviu, artista a mai oferit informații și despre viața personală. Când nu este la filmări, călătorește și merge foarte des în expediții montane.

„El îmi propune să merg în fiecare expediție a lui, dar eu nu pot să urc la 6.000 de metri altitudine, o dată pe lună. Vreau să declar în mod public că este cel mai bun iubit, un tip de bărbat pe care orice fată ar fi norocoasă să-l aibă alături. Îți zic și de ce.

El nu comentează niciodată atunci când vreau 100 de poze în 70.000 de unghiuri. Ai fi surprinsă dar și la 5.000 de metri se pot face poze. Am făcut și videoclipuri, am postat și pe TikTok', a spus actrița.

sursă foto- Facebook și captură de ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter